ma 27 mei 2024

Bart De Wever op zoek naar betrouwbare waarzegger om te zien wiens schuld het morgen zal zijn

STAD – Wie vandaag op de website van Stad Antwerpen gaat kijken, zal een gloednieuwe, doch atypische vacature zien staan. Zo is burgemeester Bart De Wever (N-VA) op zoek naar een “betrouwbare helderziende die op tijd kan aangeven wiens schuld het in de nabije toekomst zal zijn.”

“Het kabinet van de burgemeester dient inderdaad aangevuld met een kaartlegger, handlezer of koffiedikkijker (m/v/x) met een bovenmenselijke, paranormale gave om aan te voelen op wie mijnheer De Wever alle problemen kan steken die hij zelf niet kan oplossen”, bevestigt een woordvoerder. “Na de sossen, groenen en ondertussen heel Vivaldi lijken de gebruikelijke mikpunten wat uitgespeeld en dan moet je toch kunnen anticiperen op een nieuwe, electoraal interessante zondebok om alle aansprakelijkheid op af te schuiven.”

De positie is deeltijds met optie fulltime tijdens verkiezingsjaren. Kandidaten in het bezit van een eigen glazen bol genieten een sterke voorkeur.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Deze tijd werd al sinds duizenden jaren voorspeld door de waarzeggers die ons wilden waarschuwen.
    De waarzeggers van deze tijd zijn noodzakelijk de historici die de doden uit het verleden steeds dieper analyseren.

  2. Van de hedendaagse waarzegger:

    De manier hoe men zijn fouten goed wil maken (en herhalen) is als Duitsland dat zo hard mee swingt met de boycot van gas uit Rusland om niet weer op te vallen met de gaskamers uit de Holocaust.

    De spindoctor.

Een reactie achterlaten