do 1 juni 2023

Bart De Wever: “Zonder hulp federale regering zal iedereen denken dat ik niet zonder federale regering kan”

STAD – Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) wil dat de federale regering hem te hulp schiet in de strijd tegen drugshandel en geweld. Het gebrek aan steun vanuit Brussel maakt het De Wever naar eigen zeggen onmogelijk “om voor eens en altijd te laten dat we Brussel ook helemaal niet nodig hebben en het zelf beter kunnen.”

“Het is na de zoveelste granaataanslag wel duidelijk dat ik zonder extra middelen vanuit de federale overheid tegen de volgende verkiezingen niet ga kunnen uitpakken met hoe ik het allemaal eigenhandig heb opgelost”, aldus De Wever. “Dat is pure sabotage. Vivaldi gunt mij niet de minste pluim die ik over twee jaar ostentatief op mijn eigen hoed kan steken. Hoe moet ik nu bewijzen dat we de Belgische staat niet nodig hebben als de Belgische staat ons de hulp niet geeft die we zo duidelijk nodig hebben?”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Diego had een meisje op de kermis gezien dat een eindje verder stond, ze was op het kamp van de kermis geweest, de stoere tieners gaan gelijk daarnaartoe. Hij zei dat ze bewusteloos op de grond lag, en hij had het over neuken. Ik vroeg niet verder, of ze daarvoor geneukt was of pas te neuken was in deze bewusteloze staat. Seks is meestal gelieerd aan de onderwereld, misdaad en gebrek aan bewustzijn. Ik zag haar wat later met een negertje lopen die een bril had, daardoor ziet zo iemand er intelligenter uit; het geeft een zweem van cultuur. Daarom is mechanisatie zo belangrijk. Ik heb nooit een hekel gehad aan debielen maar door de school is het raffinement gegroeid, waardoor ze hun achterlijkheid door blijven onderwijzen.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: