wo 22 mei 2024

Alexander De Croo: “Komende millennium wordt epische shitshow, maar we komen er sterker uit”

POLITIEK – Eerste minister Alexander De Croo (Open VLD) ziet het somber in voor de afzienbare toekomst. Dat liet de liberaal blijken tijdens een bezoek aan de Antwerpse haven. “Ik ga er geen doekjes om winden”, vertelde de premier aan de pers. “Dit komende millennium wordt een epische fucking shitshow die iedereen die er niet extreem warmpjes in zit kurkdroog in de kakker zal nemen, tot bloedens toe. Maar dat niet wil zeggen dat we niet optimistisch mogen blijven, natuurlijk. Over vijftig generaties zullen we er goddank sterker uitkomen.”

Concreet wijst De Croo naar de steeds toenemende levenskost, van energieprijzen en levensmiddelen. “Ik dacht eerst: dit worden een paar harde wintertjes. Maar elk serieus model toont dat de komende duizend jaar gewoon een obsceen economisch en humanitair bloedbad van Bijbelse proporties zullen worden. En dan bedoel ik voor alle duidelijk het Oude Testament.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

 1. We hoeven ons geen zorgen te maken.
  We zijn heel optimistisch over de democratie, de Europese Unie.
  In Parijs is nog maar kort geleden geleden een hond die het bed had gedeeld met een homostel gediagnosticeerd met apenpokken.
  Inmiddels zijn in Duitsland zoöfielen de straat op gegaan om te demonstreren voor hun rechten; de dierenbeschermingswet verbiedt totnogtoe seks met dieren maar de Zoophilia Pride March eist dat de wet aangepast wordt en seks met dieren gedecriminaliseerd zodat LGBTQ met een Z uitgebreid kan worden.

 2. Misschien dat de kerncentrale van Zaporizja nog wat hitte kan leveren. Boris Johnson is ook weer op verjaardagsvisite geweest in Oekraïne. Komt de melk van de koe of van de winkel? Het consumerisme is zo erg dat niemand verder denkt dan de winkel.

 3. Biden, of bidden.
  in deze tijd, het begin van het Watermantijdperk worden de voorwaarden gelegd voor inwijding, spirituele ontwikkeling, net als in de tijd van Jezus. Zo was de Holocaust nog een inwijding van het vorige (Vissen)tijdperk.

  • Christenen praten als middenstanders en als ze wat verder willen komen vallen ze altijd terug op het jodendom. De oppervlakkigheid aan de ene kant wordt gecompenseerd door even uitzinnige ideeën over het einde, een soort zwart-wit situatie van de vervloekten en de geredden op het moment dat alles verdwijnt. De echte catastrofe ervaar je in het slap geouwehoer dat ze de ether opdringen, waardoor alle kiertjes van bewustzijn en leven potdicht zitten. Er gaat een bepaalde dreiging van uit. Zonder dat zou je misschien in slaap vallen. Jezus is de ergste zeurpiet van al als je hen serieus moet nemen. Maar de joden zijn nog erger. Iedere keer als er ergens vooruitgang lijkt te zijn, staan ze in de picture als held en zetten ze een voet tussen de deur.

Een reactie achterlaten