za 15 juni 2024

N-VA wil klimaatopwarming ernstig nemen zodra het link met illegale Tunesiërs kan vinden

POLITIEK – De N-VA van Bart De Wever buigt zich maar zelden over wat het nog steeds “klimaathysterie” noemt en kiest al jaren resoluut voor een naar eigen zeggen “ecorealistische” benadering. Toch lijken de Antwerpse tak van de Vlaams-nationalisten bereid om het probleem van de opwarming van de aarde wél serieus te nemen, maar dan op voorwaarde dat ze “eerst een link met illegale Tunesiërs kunnen vinden.”

“We zijn ermee bezig”, vertelt de studiedienst, bedolven onder meteorologische statistieken en landkaarten van Noord-Afrika. “Evident is het zeker niet, maar als we mee in dat doemdenken gaan meestappen, zijn we het onze kiezers verschuldigd met iets geloofwaardigers af te komen dan broeikasgassen, ontbossing en PFOS-vervuiling. Als we nu konden aantonen dat het de Europese migratiepolitiek en dat vermaledijde Marrakesh-pact zijn dat al die ongewenste hitte meebrengt,

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

12 REACTIES

 1. Ik had even geen zin om in te gaan op geloof. Een zakenman zei: “Zeg eens heel eerlijk, geloof je in God, ja of nee?” ik ga ook niet graag in op de arrogantie van de meerkeuzevragen. Alle alternatieve antwoorden zijn fout. En omdat ik van tevoren de conclusie ken als ze de discussie niet rationeel kunnen winnen, dan gaan ze die negers weer invoeren, zo ziet het dagelijks verband eruit in de politiek. Ze hebben het voor mij gedaan. En het is misbruik van energie waar ze mij de prijs voor hebben laten betalen. Zo onbeschoft zijn de heidenen.

 2. Een spuitje of 5 jaar gevangenisstraf…
  En je gaat toch dood aan corona, en zelfs sneller met inenting.
  Verder: de verwoesting van de economie.
  Waarom dragen die Duitsers altijd een helm op de fiets? Voor de veiligheid?!
  Het is weer die onbedwingbare militaristische trend, voor de ingepakte hersenen.

 3. Het wordt vandaag tropisch. Ik heb gisteren weinig gedaan.
  Er zijn soms dingen die vervelend zijn.
  Discriminatie is altijd een (politieke) kwestie omdat het zo moeilijk is om aardig te zijn.
  Ik begrijp nu waarom de enige die een beetje sympathieker is, letterlijk een crimineel is.
  Je ziet Duitsers zo hard hun best doen om multicultureel te zijn met hun Turken. Ze zijn nog steeds even hard.
  Ik zat ergens aan de haven met Diego de zwerver, er was een ouderwets jacht, twee ouders leken Spaans te spreken maar het waren denk ik Nederlanders, plus een Italiaanse jongen met krulhaar, en zijn Indonesische type vriendin. Ze hing haar sexy ondergoed buiten aan een lijn om te drogen.
  Daarna droegen ze de eettafel en al het andere naar buiten voor het diner. Toen de tafel na een uur of zo klaar was en pa en ma trots op hun laptop keken, droegen ze alles weer naar binnen.
  Het ideale gezin.
  Diego, in het centrum waar hij nu een kamer heeft, krijgt iedere dag geld om te eten.
  Om de zoveel dagen moet hij in een potje plassen om te controleren of hij alcohol heeft gedronken.

  • Toen ik eraan kwam, lag Diego te slapen. Hij stond al snel op en nam zijn pilletje; hij is ook niet helemaal normaal zei hij. Hij krijgt nu medicijnen. Hij vertelde me weer over zijn sekspoppetje, en gaf me een rondleiding. Ze woonde samen met een Duitser, en die hadden een open relatie, zodoende. Hij vertelde me van de gesprekken die hij met hem had gehad. Ze had krullerig blond schapenhaar, en ze woonde in een soort torentje. Hij wilde me het laten zien. Het was al avond, maar ik zei oké. Toen we daar buiten op een bankje zaten kwam de Duitser net naar buiten.

 4. Hoe snel voel je je beledigd?

  De westerse mens is van nature rationeel ingesteld en kritisch maar is dat kwijtgeraakt in de wurggreep van sentiment, door chantage.
  Laten we wel zijn. LGBT is vooral een zaak van de blanken. Het merendeel van de transgenders is blank, ze zijn het contact met de natuur, en dus seks of voortplanting min of meer kwijt en moeten zich als ras vernietigen, om racisme te vermijden.
  Als men het over racisme heeft, dan heeft men het doorgaans over de overheersing door de blanken. Het enige racisme is dat zij het afgekeken hebben van de zwarten die enkel fysiek bewustzijn hadden, en er geen enkele andere communicatie mogelijk is met hen.
  In het eerste geval hebben ze leren denken, zo niet dan hebben we te maken met racisme.
  De zogenaamd (spirituele) nieuwetijdsgroep beweert dat de toekomst draait om groepsbewustzijn.
  Racisme is volgens de gangbare taal de fixatie op de fysiologie, die trouwens synchroon loopt met materialisme.
  De (donkere) buitenlanders gedragen zich doorgaans meer als groep als je ruzie met ze hebt. Is dit sociaal? Als je ruzie hebt met zo iemand dan komt de hele familie achter je aan. Zo is de individu (merkbaar) gereduceerd door racisme. We zien hierin de aanspraak terug.

 5. Nieuws. Update.

  Joe Biden heeft na zijn bezoek aan Saoedi-Arabië het niveau bereikt van corona. Enkel een snotneus.
  De EU doet er alles aan om titanium uit te sluiten van de sancties tegen Rusland. Titanium is onder andere nodig om tanks te maken tegen Rusland. Voeding of energie die direct de gewone man raken zijn voor de EU minder van belang. Een belangenafweging.

 6. In dit opzicht was ik misschien geen echt christen dat ik niet geloofde dat een mens in zonde is geboren. Hoewel de meeste atheïsten dat wel accepteren, dus dat er niets aan de doen is, dat is wetenschappelijker.

Een reactie achterlaten