zo 25 februari 2024

Antwerps stadsbestuur niet bang voor extreme hitte: “Net op tijd oase van groen aangelegd”

STAD – Morgen en dinsdag zal West-Europa kreunen onder extreem hoge temperaturen. Ook in Antwerpen stijgt het kwik tot boven de 35 graden Celsius. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) is er echter gerust in dat de Antwerpenaar voldoende schaduw zal vinden onder de vijf bomen die op onder andere het Mediaplein werden geplant.

“Gelukkig hebben we hier op dergelijke scenario’s geanticipeerd”, weet De Wever. “Terwijl ze op andere plaatsen meer bezig zijn met genderneutrale toiletten en het gepamper van minderheden, durft men hier te investeren in oases van groen. Wie het Operaplein bijvoorbeeld kent, weet hoe ernstig we die ambitie nemen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: