wo 22 mei 2024

Parket opent onderzoek naar welke frituursnack Nick Cave nu juist gegeten heeft: “De mensen willen antwoorden”

STAD – Niemand minder dan de Australische rocker Nick Cave werd zaterdagavond in het Antwerpse district Berchem gespot, en dat terwijl de inmiddels 64-jarige muzikant van een pak frieten aan het genieten was. Toch schijnt er onduidelijkheid te heersen over de specifieke snack die Cave daarbij zou genuttigd hebben. Sommige bronnen spreken immers van stoofvlees, terwijl anderen het bij een kroket houden. Het parket opent nu een onderzoek om duidelijkheid te eisen.

“We hebben begrepen dat de heer Cave op desbetreffende dag in het Antwerpse gesignaleerd is”, bevestigt het Openbaar Ministerie. “De man gaat en staat natuurlijk waar hij wil. Maakt ons wat uit. Maar wie zich met een dergelijke reputatie dan ook nog eens aan ons culinair patrimonium waagt moet natuurlijk wel open kaart spelen. Werd er bijvoorbeeld mayonaise bij de frietjes geserveerd? Of een andere saus? Was er sprake van zout of satékruiden? De mensen willen antwoorden en die gaan we hen bezorgen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

 1. In het totalitaire Australië sterven steeds meer fatsoenlijke (fitte, gezonde) jonge mensen die volledig zijn gevaccineerd. De oorzaken hiervan worden nog steeds niet genoemd.
  Vanwege de corruptie in Australië vluchten ze eerder naar Mexico ofzo.
  Sudden Adult Death (SAD) is waarschijnlijk psychisch.

 2. Enkele opmerkingen over de nieuwste trends in de muziek, techno, house of wat de naam ook mag zijn. Er zijn evenveel variaties als musici. De presentator en de musicus zijn daarbij een geworden.
  In alle muziek spelen de bassen een rol in het ritme, dat bij de negers het enige aspect was in hun muziek om in een staat van hypnose en trance te komen. Hierbij gaat de individuele ziel op in de clan.
  De lagere bassen met minieme variaties daarop zijn nu ook het enige wat er overgebleven is van de westerse muziek. Het ritme van de Afrikaan per computer omgezet tot een vorm van automatisering, de ondertoon die inwerkt op het onderbewuste door op de lagere chakra’s onder het hart in te springen. (Onderbroek.) Zwarte magie.
  Sommige mensen kunnen hun gewaarwordingen nog wel terugkoppelen naar hun eigen ziel. Maar vanwege het succes op de massa wordt geluid sinds kort ook door de politie ingezet bij demonstraties die anders uit de hand zouden kunnen lopen. De techniek speelt via geluid, als mindcontrol (wat het is), in op bepaalde hersendelen waar de individuele wil verlamd en de identiteit weggehaald wordt.
  Het verstand als een auto die stationair staat te draaien is het model voor de samenleving, afgekeken van de inboorling.
  De stap vooruit in de evolutie werd net op tijd teruggedraaid door de neger en zijn stamgevoel te implanteren en met opzwepende baslijnen net als in de VS een gemeenschappelijke Unie te krijgen waar immigratie centraal staat.

Een reactie achterlaten