za 15 juni 2024

Ben Weyts verdedigt zich: “Van alle Vlaamse ministers doe ik nog steeds veruit het meest voor onderwijs”

POLITIEK – De kritiek van de onderwijskoepels op Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) begint steeds luider te klinken, vooral omdat het nijpende lerarentekort maar niet opgelost geraakt. Toch slaat de minister fel terug en ontkent hij dat er niet genoeg zou worden gedaan. “Ik garandeer die mensen dat van alle ministers in de Vlaamse regering niemand meer met onderwijs bezig is dan ik.”

“Ik ben die negatieve houding tegenover mij zo beu”, klaagde Weyts vanochtend op Radio 1. “En dat terwijl er negen ministers in Jambon I zitten. Wat heeft Bart Somers recentelijk nog verwezenlijkt voor onze kleuterjuffen? En wat doet Hilde Crevits voor zij-instromers uit de privé? Het is precies of telkens wanneer er zich een probleem in het onderwijs voordoet, ze mij moeten hebben. Sorry, maar het begint op te vallen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten