wo 12 juni 2024

Tom Van Grieken mag gastcollege geven over hoe hij nooit ergens een platform krijgt

POLITIEK – Tom Van Grieken wordt de allereerste Vlaams Belang-voorzitter die een gastcollege aan de KU Leuven mag geven. Een welgekomen primeur, vindt ook de partijpreses zelf, die uitgebreid uit de doeken zal komen doen hoe hij “letterlijk nergens” nog een relevant platform krijgt.

“Dit is een uitstekende kans om nog eens publiekelijk aan het licht te brengen hoe niemand van Vlaams Belang ooit nog ergens iets mag komen zeggen”, benadrukt Van Grieken. “En vooral in de decadente, linkse academiewereld word je bij voorbaat al gecensureerd en buiten gekeken. Ik kan niet wachten om dat straks nog eens voor een bomvolle aula vol studenten en journalisten te kunnen illustreren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

  • Neem een voorbeeld aan het historisch geweten van de Duitsers die op het Wereld Economisch Forum in Davos hebben gezegd dat de sancties tegen Rusland een hongersnood waard zijn. Na de Tweede Wereldoorlog hebben de Russen er alles aan gedaan prachtige steden te ontwikkelen waar enkel hopen puin lagen, dat is onacceptabel.

  • De reorganisatie van de landbouw door Stalin die de Holodrome veroorzaakte maakte van het land later een van de grootste voedselproducenten, ook dat is onacceptabel. Om het trauma van de Holodrome op te lossen moeten we net doen alsof we terug in de tijd zijn om van het heden een drama te maken.
   Hoe krijg je toch gelijk.
   Kwaad wordt als we de ethiek nader bekijken nog steeds in verband gebracht met intelligentie.

  • De offers die gebracht werden ook door de Duitsers zouden des te meer als compensatie moeten begrepen worden. Maar nee, het was 1 man die verantwoordelijk was voor de massa. We kunnen rustig slapen met een beschimmeld portret van Angela Merkel op de cover van Time. Nu nationalisme niet meer telt, is de massa mondiaal georiënteerd in de illusie dat het gevaar is geweken dat enkel groter is geworden.

Een reactie achterlaten