vr 23 februari 2024

Panos belooft “integrale kruimel” aan goede doel te schenken voor elk broodje dat niet verkocht geraakt

STAD – De bekende broodjesketen Panos ligt onder vuur nadat een voorbijganger beelden maakte van propvolle vuilnisbakken op de Meir, waarin het personeel van het plaatselijke filiaal haar onverkochte voedingswaren had gedumpt. Dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat, zeker nu steeds meer mensen in armoede leven. Het moederbedrijf La Lorraine zit verveeld met de zaak en komt alvast met een oplossing: “Voor elk broodje, koffiekoek of donut die we niet verkopen, gaat er een volledige kruimel naar de voedselbank.”

“We begrijpen dat dit niet oké is en willen absoluut niet bijdragen tot een cultuur van verspilling en hebzucht“, vertelt een woordvoerder. “Dus u hoort het goed. Een dagverse, integrale kruimel gaat vanaf nu richting het goede doel en daar vragen we absoluut niks voor. Dat zou misplaatst en van slechte wil zijn. Waarom we dat doen? Tja, soms moet je als bedrijf deel willen uitmaken van de oplossing en niet het probleem.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. Er is hoop vanuit de verlichte Franse hoek. Nadat de Canadese premier Justin Trudeau de armeren al wilde subsidiëren om voor hun euthanasie te betalen, treedt nu ook Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, openlijk naar buiten, in de bres springend voor ons ras met het inspirerende voorstel de ouderen te euthanaseren ten bate van hun dankbare kinderen en kleinkinderen.

  2. Zoals George W. Bush, die een geheel nieuwe inhoud gaf aan het begrip democratie, zich onlangs bij een lezing versprak over Rusland en Putin met ‘de beslissing van één man om een volkomen ongerechtvaardigde en brutale invasie van Irak te beginnen’, moeten we de eindeloze vergelijkingen van onze westerse leiders met Adolf Hitler opvatten als een bekentenis binnen hun subjectieve veld van het waarneembare.

  3. Het probleem van ‘Wir haben es nicht gewusst’ is opgelost doordat het nieuws nu supranationaal is en we alles ‘al weten’. Dat is de benadering van ethiek; daarmee is het geweten gesust als het juist daardoor al niet ingeslapen is.
    Lezen is ook projectie.

  4. De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor Gay Pride als de belangrijkste overbrenger van de apenpokkken. Maar om niemand, mens of aap – want daar stammen we van af – te discrimineren voor seks zal iedereen ingeënt worden, en een mondkapje of apenpokkenpas krijgen.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: