di 30 mei 2023

Jupiler Pro League claimt dat het gokreclame nodig heeft om eigen geldverslaving te financieren

SPORT – Het ziet er niet naar uit dat de hoogste voetbalklasse van ons land de steeds frequentere gokreclame in en rond de sport vrijwillig wil laten vallen. Dat bevestigt kersvers CEO Lorin Parys in een exclusief interview. De Jupiler Pro League voelt zich geviseerd en vraagt net om meer begrip voor haar eigen psychologische problematiek: “Wij kampen hier zelf met een acute geldverslaving en dat kost ook centjes om in stand te houden.”

“Het gaat hier voor alle duidelijkheid niet om een paar honderd euro”, verduidelijkt Parys. “We spreken hier over miljoenen. En natuurlijk snappen we ook wel dat gokken een serieus maatschappelijk probleem is, maar niet het onze. Deze sector kampt met haar eigen bagage en dat verdient ook aandacht. Vele van onze topclubs geraken nog amper uit bed zonder een miljoentje aan subsidies hier en een miljoentje aan sponsoring daar. En dan hebben we het nog niet over die arme makelaars en hun kostelijke verdiendrift. Laat die mensen toch met rust.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Naarmate de wereldeconomie door de boycot dreigt in te storten, met vooraan Duitsland dat de Europese economie al verschillende keren van de ondergang redde, wordt gokken populair.

  2. Arrogantie bij een kunstenaar kan nog enige humor hebben. In de techniek wordt het snel minder leuk. Sommige mensen die ik ken verdiepen zich dagelijks in angst en nondualisme. Maar angsten kunnen ook signalen zijn, een waarschuwing die de arrogantie liefst wil uitsluiten. De beelden van hemel en hel in de Bijbel zijn een eufemisme. Mij werd ook verteld dat etniciteit niet de basis mag zijn van een natie. Maar gedwongen integratie is een even racistisch concept als uitsluiting en komt uit dezelfde kliek, net zoals atheïsme een groter exclusiviteit vormt voor de strenge gelovigen die een of 2 details hebben ontdekt over de vroege periode van het christendom, bijvoorbeeld dat de drie-eenheid niet bestond waardoor ze atheïst moeten worden, of moslim (die meer monotheïstisch is).

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: