za 2 december 2023

VRT laat Chinese kinderen nieuwe scenario’s voor ‘Thuis’ uitschrijven

BINNENPARKING – Er dringen zich opnieuw diepgaande besparingen op bij de VRT, dat dankzij een transformatieplan ettelijke miljoenen moet zien te recupereren om het hoofd boven water te houden. Dat plan vergt volgens CEO Frederik Delaplace enkele zware dobbers, zoals om en bij de 200 ontslagen. Ook zullen nieuwe scenario’s voor de populaire Vlaamse soap ‘Thuis’ vanaf nu door Chinese schoolkinderen geschreven worden.

“Dit gaat voor iedereen pijn doen, maar we moeten erdoor”, beseft Delaplace. “De VRT kan haar geliefde reeks niet langer eigenhandig dragen en dan moet je durven kijken naar financieel interessantere opties, zoals bijvoorbeeld de zeer creatieve vierde klas van juf Chu Hua in basisschool ‘Grote Klauwende Draak’ in de buitenwijken van Beijing. Dat kost ons geen hol en de eerste dialogen die we al hebben binnengekregen liggen niet bijster ver onder de gemiddelde kwaliteit.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

 1. Vanuit het Eurazië programma (crème de la crème van de politicologen) om het racisme te bestrijden moeten we om concurrerend te blijven met China vooral de kweekprogramma’s van de multiculturele samenleving versnellen om tijdig één ras tot stand te brengen.
  En nu de oorlogsmisdaden royaal zijn aangevangen heeft Oekraïne van Ursula von der Leyen (voorzitter van de Europese Commissie) de verzekering gekregen van een versnelde toetreding tot de EU.

 2. Al eerder is in ruil voor wapenleveranties aan China de toezegging gegeven iedereen in het Verenigd Koninkrijk Chinees te leren. De EU gaat een stap verder, om door genetische manipulatie iedereen Chinees te maken, bijvoorbeeld door inenting met Chinees DNA.

 3. Een enkel woord over de vervloekten.
  Het moment waarop ze je gaan objectiveren vanuit hun arrogantie bepaalt wie ze zijn.
  Maar het uur van de waarheid komt dichterbij, het moment daarvoor en daarna is essentieel. Kankerend gaan ze hun weg als ze uitgaan de weg berekenend naar het volgende spelletje, want ze zijn er niet goed aan toe. Want wat er niet inzit komt er niet uit.
  Het heldendom dat ze altijd wilden, waarmee ze echter niet uit durfden komen voor hun enige voordeel, of het zelfs zien, is dan voorgoed voorbij. Ook de antiheld is geen uitweg meer.
  En ik accepteer geen positie. Niemand heeft er een die niet aan mij relateert.
  De dienst die mensen doen moet concreet zijn om gered te worden is gezegd. Dus geen psychologie laat staan psychiatrie die hetzelfde misbruik van energie is om alles terug te brengen op je imago van ontkenning.
  Ze hebben niet het kleinste kansje onbenut gelaten om de verkeerde kant te kiezen. Hierop is hun hele intelligentie gericht. De krachten van het kwaad hebben een sfeer van betutteling en kleinering om me heen gebouwd die nu de enige invalshoek is om de waarheid te vinden. Hieruit, omdat het mij niet raakt en ze maar doorgaan, kwam bijvoorbeeld de waanzin van corona voort, omdat het op henzelf terugslaat. Het is dus een teken voor hen die enige hersens hebben, net als de Holocaust een waarschuwing was voor de heidenen dat er wel een hel bestaat. Daar opnieuw misbruik van maken is dezelfde taal der vervloekten die politiek is.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: