zo 25 februari 2024

Oekraïne bereid om Gentse studenten op te vangen die maar geen kot vinden

BUITENPARKING – Het wordt steeds moeilijker voor studenten om een betaalbare verblijfplaats of kot te vinden. Zeker in Gent bereikt de situatie een dramatisch niveau. Dat ontgaat ook de Oekraïense regering in het verre Kiev niet. Het belegerde land belooft onmiddellijk op zoek te gaan naar gastgezinnen voor dappere pendelaars die vanaf september de aula’s weer zullen bevolken.

“Het is het minste wat we kunnen doen”, vindt ook president Volodymyr Zelensky, die even tijd maakt tussen enkele evacuatiemissies door. “Het moet gigantisch sucken om nu al te weten dat je geen deftige studentenflat meer gaat vinden tegen dat het academiejaar begint. Ze zullen hier niet bepaald op wandelafstand van de Overpoort zitten, maar het is beter dan niets. We willen helpen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  • Het viel me op dat wie het langst gestudeerd hebben het meest beheerst worden door automatisme en zelf niet kunnen denken. Ikzelf ben min of meer alwetend (dus ik examineer nooit) al verandert de realiteit per seconde. De meeste mensen prefereren min. Natuurlijk zegt de logica dat als je de straatverlichting uit wil doen je niet alle lampen een voor een gaat uitdraaien maar moet weten waar zich de centrale schakelaar bevindt. Je wordt uitgetest of je al die dingen weet die voor henzelf het meest belangrijk zijn, bijvoorbeeld hoe laat ze op de minuut en seconde nauwkeurig naar bed gaan of opstaan. In het verlengde daarvan zijn ze minder nieuwsgierig voor je kennis over wanneer ze met elkaar naar bed gaan, daarin ligt nog enige bescheidenheid. Mijn kennis geeft in dat ze slapen. Zelfs slaapwandelend lopen ze in de maat.

  • Met Trump was het niet zover gekomen.

   Deel ik ook kennis. Nee, vaak misleid ik juist de mensen om ze op een zijspoor te krijgen, omdat ik ze niet vertrouw.

   De tests op me worden steeds gedetailleerder.

   De enige broederschap bestaat erin dat ze denken dat je er ook niet bij kan.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: