do 18 april 2024

Sammy Mahdi post foto van Jamie Foxx om “goede vriend” Will Smith te steunen

POLITIEK – Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) wil de Amerikaanse acteur Will Smith een hart onder de riem steken na het fel besproken incident tijdens de Oscar-uitreikingen. Dat deed de christendemocraat door zijn 53-jarige “goede vriend” in een begripvolle tweet te vermelden en daar een afbeelding van Jamie Foxx, een totaal andere acteur, bij te plaatsen.

“Ik ken Will veel te goed om mij dit niet aan te trekken”, aldus Mahdi. “Zijn gezicht staat zodanig op mijn netvlies gebrand door onze diepe, innige vriendschap dat het mij persoonlijk raakt hoe hier toch over de schreef ging. En zeker omdat zijn vrouw Janet er vlak naast zat. En dat met haar anorexia. Hoe vervelend allemaal.”

Toch hoopt de CD&V’er dat ook de presentator er iets van geleerd heeft. “Snoop Dogg is mij minder bekend, maar daar verwacht je toch ook beter van”, staat in een follow-up tweet te lezen, opgeluisterd door een close-up van komiek Kevin Hart.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Het is de vriendschap tussen negers onderling. Je moet je meisje verdedigen. Daar krijgen ze een Oscar voor.
    Of dacht je dat ze hier naartoe gehaald zijn om je administratie te doen. Zoals de EU ook al opgedrongen is.

  2. Trouwens. Ik denk dat het wel racisme zal zijn als ik lees dat het dodental dit jaar in Israël vertienvoudigd is. Volgens begrafenisondernemers kunnen de mensen niet meer fatsoenlijk begraven worden.

  3. je mag niet zomaar op iemands gezicht meppen . Maar aan humor zijn ook grenzen . en als je die kunt verduidelijken met een peer op iemands bakkes , zonder dat die op een brancard moet afgevoerd worden , is dit geen internationaal geweeklaag nodig .

Een reactie achterlaten