wo 12 juni 2024

Antwerp-bestuur ontdekt pas na voorstelling Marc Overmars dat hij ook iets van voetbal kent: “Mooi meegenomen”

SPORT – De meest spraakmakende transfer in de Jupiler Pro League komt zonder twijfel op het conto van Royal Antwerp FC, al gaat het niet eens om een actieve speler. Zo haalt de ploeg van ‘t stad niemand minder dan Nederlander Marc Overmars binnen, die Ajax Amsterdam een maand geleden moest verlaten wegens grensoverschrijdend gedrag. Leuk detail: clubvoorzitter Paul Gheysens ontdekte pas na de bekendmaking dat Overmars “ook effectief iets van voetbal kent.”

“We hebben Marc puur op karakter binnengehaald”, klinkt het op de Bosuil. “Als ik zijn palmares bekijk, zie ik een man met normen en waarden waarvan ik hoop dat mensen ze met mijn beleid van de club gaan identificeren. Een klepper die weet wat hij wil, niet bang is om er agressief voor te gaan en daar zelf ook geen graten in ziet. En blijkbaar heeft hij zelf nog een potje gevoetbald, wat altijd mooi meegenomen is.”

Voor de Antwerp-fans die nog op zoek zijn naar leesvoer terwijl ze met hun kop in het zand zitten, raden we Kust mijn gluten aan, recht van de pen van onze hoofdredacteur. Veel plezier en pas op voor Gent, Anderlecht en zinkgaten.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten