do 18 april 2024

Vlaams Belang start petitie tegen saharastof: “Stop de islamisering van ons klimaat!”

POLITIEK – Oppositiepartij Vlaams Belang is niet te spreken over het saharazand dat in grote stofwolken tot in ons land is neergedaald en als een vervelende neerslag op de autoruiten blijft zitten. De partij start vandaag nog een petitie en hoopt “minstens een miljoen handtekeningen” te verzilveren tegen het natuurfenomeen, dat volgens hen een duidelijk bewijs is van de “verregaande islamisering van het klimaat.”

“De mensen zijn het beu dat de koran hier stilaan de plak zwaait”, klaagt voorzitter Tom Van Grieken op Twitter. “Eerst pakken ze onze feestdagen en tradities af, dan krijgen onze kinderen alleen nog halal-maaltijden op school en nu dit. Dat zand heeft hier niets te zoeken en het is alleen dankzij het gulle opendeurenbeleid van Vivaldi dat het hier zo makkelijk binnen komt waaien. Stop dit saharazand nog voor het sharia-zand wordt!

In dezelfde adem vraagt de extreemrechtse partij zich af of er geen “alternatieven dichter bij huis” zijn. “Vlaanderen ligt letterlijk aan de kust. We hebben tonnen Noordzeezand om perfect in het rond te laten vliegen. Ons zand. Wat is daar mis mee? Niets, maar dat is natuurlijk weer niet woke genoeg voor Brussel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten