ma 25 september 2023

Kremlin opgelucht dat Andy Peelman niet komt meevechten: “We komen hier goed weg”

BUITENPARKING – Presentator en voormalig politieagent Andy Peelman liet vandaag weten dat als hij geen gezin had gehad, hij onmiddellijk naar Oekraïne zou getrokken zijn om persoonlijk de soevereiniteit van het land desnoods gewapenderhand te verdedigen. Nu dat nieuws ondertussen ook Moskou heeft bereikt, slaakt het Kremlin een hoorbare zucht van opluchting. “We komen hier goed weg”, klinkt het ongemakkelijk.

“De interventie verloopt al niet bepaald volgens plan”, geeft minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov met tegenzin toe. “Maar als De Pelle zich in hoogsteigen persoon was komen moeien, waren we nog verder van huis. Maar een geluk dat die man zijn rol als goede huisvader zo ernstig neemt of het hele Russische leger stond nu integraal aan de verkeerde kant van de Djnepr. Met Andy aan de zijlijn zullen we daarentegen makkelijk zegevieren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: