wo 12 juni 2024

Jonge fan koopt ticket voor Blue Origin van Jeff Bezos om concert Rolling Stones vanuit de ruimte te zien: “Niet veel duurder”

BINNENPARKING – De legendarische rockband The Rolling Stones komt naar Brussel en dat willen de fans van onder andere Mick Jagger en Keith Richards absoluut niet missen. Toch is de relatief hoge kostprijs van een ticket voor velen een afremmende factor.

Niet voor Mike (35) uit Denderleeuw, die op dezelfde dag met Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van Jeff Bezos, de ruimte in wil gaan om vanop tientallen kilometers hoogte toch nog een paar mooie momenten van de Stones mee te pikken. “En ik ben goedkoper af”, concludeert Mike.

“Ik heb de prijzen even tegen elkaar afgewogen en ook al duurt de vlucht op zich niet zo lang, betaal ik per minuut minder dan die sukkels in het Koning Boudewijnstadion. En ja, de thermosfeer biedt nu niet bepaald de beste zitplaatsen, maar ik ga voor de totaalervaring. Een uniek moment de navelstreng met Moeder Aarde kunnen doorknippen terwijl ze 100 kilometer onder mij ‘Satisfaction’ spelen is dan een mooie bonus.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

Een reactie achterlaten