vr 19 april 2024

Rusland legt vierde eis op tafel: “Antwerpen erkent Moskou als geen deel van de parking”

STAD – Na de drie eerdere voorwaarden die Rusland reeds op tafel legde om de aanval op Oekraïne te staken komt de agressor nu met een vierde en laatste eis over de brug. Zo eisen de onderhandelaars van Vladimir Poetin dat Antwerpenaren expliciet beloven nooit meer naar Moskou te verwijzen “als deel van de parking.”

“Dit is een kwestie van waardigheid en respect“, stelt Buitenlands minister Sergej Lavrov op Twitter. “De Russen zijn een fier volk en ze hoeven het niet langer te pikken zo bejegend te worden door een onnozel Vlaams dorpje dat zich al the shit voelt omdat het wat van onze diamantjes heeft. Trouwens, niemand is zo gek om zijn auto op het Rode Plein te laten staan om dan naar de fucking Meir te pendelen. Get real. Over toetreding van Oekraïne tot de EU of de NAVO valt nog te discussiëren, maar dit is voor ons een absoluut breekpunt.”

Burgemeester Bart De Wever weigerde dieper op de kwestie in te gaan, maar betreurt het wel dat Oekraïne onder de reeds gemaakte eisen in tegenstelling tot Borsbeek niet zal kunnen fuseren met de koekenstad. “Een gemiste kans, maar het weze zo”, aldus de N-VA-voorzitter.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  1. Internationale politiek.

    Zelenski werd door Trudeau geïnspireerd om in de politiek te gaan in het Iran van het Westen. De Britten hebben daar ook niks meer te vertellen. Weer die Fransen met hun voet tussen de deur. De verzetshelden bekeken achteraf. Dus de Britten moeten nu elders hun voet tussen de deur zetten.

  2. Zoals er in de VS tussen de verschillende etnische groepen een eenheid tot stand gebracht moest worden door hetzelfde witte brood te eten, is er nu het steeds verder uit de hand loopt een vaccin nodig.

Een reactie achterlaten