zo 23 juni 2024

VRT-journaal nodigt vanaf nu ook ‘Rusland-ontkenner’ uit: “Elke stem moet gehoord worden”

BINNENPARKING – De oorlog in Oekraïne blijft een zware humanitaire tol eisen en zorgt ook bij ons voor grote ongerustheid. Het blijft dan ook essentieel dat niet alleen de traditionele experts aan het woord komen, maar ook dat minder conventionele stemmen gehoord worden. Daarom nodigt de VRT-nieuwsredactie as tegengewicht voor de verscheidene Rusland-kenners die al mochten langskomen nu ook een eerste Ruslandontkenner uit.

“Uiteraard vertrouwen we hier op de expertise van gevestigde waarden als Jan Balliauw, Mark Galeotti en Pieter Waterdrinker”, klinkt het aan de Reyerslaan. “Maar als de coronacrisis ons iets geleerd heeft is dat er zich altijd wel een alternatieve analyse opdringt die ook gehoord moet worden. Bij dezen komt elke zijde van het debat aan het woord, zoals het hoort.”

Rusland-scepticus Ivan Deschrickere zal vanaf volgende maandag dan ook naast zogenaamde Rusland-believers in de studio mogen plaatsnemen. “Ik ben verheugd dat de mainstream media eindelijk plaats maken voor een echte kritische blik op de feiten”, vertelt Deschrickere. “Reeds jaren staan wakkere burgers als ik aan de zijlijn te roepen dat er helemaal geen sluitend bewijs is voor het bestaan van Rusland, laat staan een zogenaamde militaire invasie. Dit land is een hoax. Poetin is een acteur en Moskou een gigantische filmset. Mensen, doe uw research!”

Bij VTM Nieuws gaat men naar eigen zeggen nog een brug verder. Daar maakt men binnenkort plaats voor een expert die tegelijkertijd zal ontkennen dat hij überhaupt in de studio zit.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Engagement. De Grote Hoer.

    Ze maken met hun iPhone van hun uitgezeken wijf die daar van gierigheid als een hoer met uitgestrekte benen, haar buik naar voren, staat te paraderen een fotoserie alsof het Aphrodite is.
    Na de hele mediapulp in de zogenaamd mondiale interessesfeer, als er een familielid (kennelijk geadopteerd uit Afrika) even naar de winkel is geweest staan de hysterici al met uitgestrekte armen te schreeuwen van vervoering, hun goden aanroepende. De familieleden worden even makkelijk doorgespoeld in de plee als ze niet ‘multicultureel’ zijn.

Een reactie achterlaten