do 29 februari 2024

Pieter Loridon bindt zich vast aan windmolen: “Ik kies voor natuurlijke immuniteit tegen storm”

BINNENPARKING – Ex-basketballer Pieter Loridon laat opnieuw van zich horen. Terwijl het land zich opmaakt voor de doortocht van storm Eunice, laat de 49-jarige ondernemer zich niet afschrikken door de elementen. Vanochtend trok Loridon naar een van de windturbines op de terreinen van UGent in Merelbeke om zich aan een van de wieken te laten vastbinden en zo op eigen houtje “natuurlijke immuniteit” op te bouwen tegen het verwachte noodweer.

“Je moet die paniekzaaiers van het KMI niet blind volgen zoals een bende bange schapen”, weet de voormalige professionele atleet. “Waarom zou je als gezonde mens binnenblijven? Ik doe daar niet aan mee. Ik ken mijn lichaam en weet wat het nodig heeft, namelijk een paar uur eens goed rondzwieren op tientallen meters hoogte en blootgesteld worden aan de natuur die mij sterk gemaakt heeft. Laat de sheeple maar op stal zitten bibberen. Ik kom hier sterker uit.”

Het is niet de eerste poging van Loridon om weerstand op te bouwen tegen de storm. Zo zou hij gisteren de hele dag tegenover een ventilator gezeten hebben en vraagt hij iedereen in zijn buurt om hem zo hard mogelijk in het gezicht te blazen. “Niets aan het toeval overlaten”, zou hij herhaaldelijk benadrukt hebben.

Nog leesvoer nodig voor tijdens het noodweer? Zoek niet verder en bestel nu een exemplaar van Kust mijn gluten, van de hand van onze redacteur. Veel leesgenot!

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: