di 7 februari 2023

CEO Infrabel begrijpt boze gestrande reizigers niet: “Bel toch gewoon je privé-chauffeur”

BINNENPARKING – De gezamenlijke beslissing van de NMBS en Infrabel om zeer kort op de bal te spelen bij het stilleggen van het treinverkeer stuit op onbegrip en kritiek. Zo tikte minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) Infrabel-CEO Benoît Gilson reeds op de vingers. “Begrijp ik niet”, countert Gilson. “Gestrande reizigers kunnen voor een keertje hun privé-chauffeur wel eens optrommelen, toch?”

Ook NMBS-topvrouw Sophie Dutordoir verdedigt de laattijdige beslissing, al toont ze wel begrip voor teleurgestelde passagiers. “Het is frustrerend om je last minute te moeten aanpassen. Ik kan mij daar volledig mee identificeren. Normaal zat ik nu op een privéjet naar een business lunch, maar dat gaat ook niet door. En ja, dat is balen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: