zo 23 juni 2024

Steeds meer voorstanders permanente sluiting kernenergiedebat

POLITIEK – Er zijn steeds meer voorstanders van een permanente sluiting van het debat rond kernenergie in ons land. Dat meldt Reuters gebaseerd op een peilingen bij duizend kiezers. “En het is niet bepaald nipt”, staat in het rapport te lezen.

“De evolutie is duidelijk”, concludeert het persbureau. “Wat velen aanvankelijk zagen als een broodnodige discussie, wordt meer en meer gezien als toxisch, voorbijgestreefd en onhoudbaar op lange termijn. Het produceert een giftige hoop gezever die we niet aan onze kinderen mogen doorgeven. En dan moet je knopen doorhakken. Noem het een kernuitstapuitstap. Hoe sneller, hoe liever wat de kiezer betreft.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten