ma 27 mei 2024

Vrijheidskonvooi nu al succesvol: sinistere elite die wereld probeert over te nemen ruim half uur te laat op geheime meeting

BINNENPARKING – Het zelfverklaarde “vrijheidskonvooi” dat vanochtend naar Brussel afzakte heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Dat beweren anonieme bronnen binnen een duistere elitegroep wiens geheime meeting over totale wereldoverheersing door de hinder al zeker een half uur vertraging oploopt. “Echt frustrerend”, klinkt het begrijpelijk.

“Dan probeer je in alle discretie op een top secret locatie af te spreken om de kwaadaardige overname van de planeet rustig uit te stippelen en dan gaan die losers met hun tractors de fucking E40 blokkeren. We hadden dit ook via Zoom kunnen doen, maar ook een machtsgeile, megalomane sekte als de onze wil gewoon eens gezellig kunnen samenzitten. Iedereen zit echter vast in het verkeer. Sorry, maar onder die omstandigheden kunnen wij niet werken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten