do 18 april 2024

Conner Rousseau geen fan van Valentijn: “Ik ben de enige persoon ter wereld die nooit eens met mezelf op date kan”

POLITIEK – Overal ter wereld vieren verliefde zielen Valentijnsdag, zij het met een romantisch dinertje bij kaarslicht of gewoon een gezellige avondje Netflixen op de bank. Toch is niet iedereen blij als het weer 14 februari is. Onze reporter sprak met Conner Rousseau, die elk jaar weer beseft dat hij “letterlijk de enige persoon ter wereld” is die nooit met Conner Rousseau op date kan gaan.

“Ik wil dit zeker niet om mij laten draaien”, vertelt de Vooruit-voorzitter in een intiem gesprek. “Maar ik ga het toch even doen. En begrijp me niet verkeerd: mijn leven is geweldig. Da bomb. Geen klachten. Maar als ik ieder jaar weer dat hele liefdescircus zie passeren, valt het me wel een beetje zwaar dat ook ik al eens uit de boot val. In theorie kan iedereen ter wereld eens met mij een avondje spenderen. Jong of oud, ik kijk daar niet naar. Nu ja, dat is natuurlijk allesbehalve haalbaar of praktisch, maar de kans is er wel. Behalve voor mij. En ja, dat steekt al eens.”

“Ik heb al van alles geprobeerd om dat een beetje te compenseren“, besluit Rousseau bedrukt. “Tegenover een spiegel gaan zitten met een flesje Brunello of in een Zoom-meeting alle gezichten afdekken buiten het mijne, maar onder ons gezegd is dat gewoon niet hetzelfde. Dus wie ooit de kans krijgt kan er maar beter van genieten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

 1. Ik had nog een gesprek met Lia, maar geen ruzie. Ze is socialist en ze stelt me steeds voor als een gelovige. Zij staat voor ALLE vrouwen, en ze zei dat ik de indruk wek vrouwenhater te zijn. Ze had het weer over die meisjes die hun eigen kots moesten eten in een klooster. Maar ik had haar al wat gerustgesteld, zodat ze niet gaat schreeuwen, met verhalen van een kennis die honderden vrouwen had geneukt. Ik kreeg hierdoor al eerder meer aanzien, dat werkt. Ze had zijn wijsheden niet vergeten waarmee ze me nu onderdrukt. Dit is liefde.

 2. Ik hoor dat 80 procent van de spiritualiteit heden ten dage afkomstig is van vrouwen.

  Het is alleen mediamiek en astraal.

  Mannen worden meestal overbodig gemaakt door hun vrouw. Ik vertrouw op een paar simpele mensen weg van de moordzuchtige neiging van vrouwen, seks, en precies daarin raken de dwazen verstrikt en verkijken hun kansen.

  Ook veel vrouwen hebben zich overbodig gemaakt door hun gierigheid, die bij hen sterker is ontwikkeld. Het is biologisch bepaald. Daar liggen de bewijzen immers. Omdat ze leven en denken zoals ze seksueel zijn: van buiten naar binnen gericht: vulva.

  Aan de andere kant wordt zo een belangrijk deel van hen langzaam volledig aseksueel zelfs onvruchtbaar.

  Vrouwen kunnen in hun eigenwaan niet begrijpen dat vooral de zaken die zij als het meest privé en persoonlijk beschouwen, buiten het domein van hun eigen wil liggen.

 3. Er zijn landen die vrouwelijk zijn (en meer materialistisch) en andere meer mannelijk.
  De VS en Frankrijk zijn vrouwelijk.
  Groot-Brittannië en Duitsland zijn mannelijk.
  De laatste oorlog is al duizenden jaren geleden voorspeld, het is Armageddon, de strijd tussen de seksen.
  De seksen zijn een neerslag zijn van de polariteit geest – materie waardoor we bestaan.

 4. Denk niet dat u zomaar ziet wie de mannen zijn, er wordt veel mee geknoeid.
  Er zijn veel wolven in schaapskleren.
  Net zoals er diagrammen zijn die aan de schedel aantoonden of je Jood bent, zijn er bepaalde kentekenen die aan moeten tonen of je man of vrouw bent.
  ID-kaarten kunnen we niet vertrouwen, dat is enkel om te zien tot welk ras je behoort.

Een reactie achterlaten