zo 25 februari 2024

ALDI distantieert zich van talenkennis Wouter Beke: “Dat is duidelijk Engels van de Colruyt en niet van bij ons”

POLITIEK – Er wordt sinds dinsdag druk gespeculeerd over het Engels van Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). De minister legde een verklaring af over aanbevolen vaccinaties voor kinderen en daar ging het al snel mis. Supermarktketen ALDI was er als de kippen bij om zich te distantiëren van die verklaring. “Wij weten niet waar de minister zijn Engels heeft gehaald”, laat men weten. “Maar zeker niet bij ons.”

“Mensen associëren ons label met goedkope producten, maar wij benadrukken onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid”, maakt de Duitse keten zich sterk. “Zo’n erbarmelijke taalvaardigheid – of het nu om basisgrammatica, uitspraak of woordenschat gaat – vind je misschien bij de concurrentie, maar niet bij ons. Ga maar bij Colruyt of Lidl horen, want die belediging pikken wij niet.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. De nieuwe reorganisatie van het onderwijs.

    Ik heb nog een tijdje natuurgeneeskunde gestudeerd: ieder ziektegeval is uniek, al wordt het onder één noemer gebracht, en de (ook psychologische) bijzonderheden die soms terug te herleiden zijn tot 10 generaties terug vragen om een even specifieke aanpak. Door het patroon van deze bijzonderheden al lijkt het hopeloos (of juist daarom) is het bewijs geleverd van de erfzonde. Maar dat mensen hun identiteit zouden verliezen daar hoeven we niet zo bang voor te zijn. Tegenwoordig wordt alles mondiaal onder een noemer gebracht. Dat weten we nu wel.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: