di 16 april 2024

Corona-ontkenner blij dat hij met gezichtsmasker protesteert: “Dat traangas is echt wel niet om mee te lachen”

BINNENPARKING – Terwijl de meerderheid van de om en bij de 50.000 demonstranten vanuit Brussel stilaan huiswaarts keert, verzetten enkelen zich nog eens zo fel tegen de coronamaatregelen. Daaronder vinden we Ethan (22), een fervente coronascepticus die het wel gehad heeft met de “angstzaaierij” en “frauduleuze wetenschapselite”. Voor hij met stenen naar de politie begint te gooien, zet hij wel nog snel zijn beschermend masker op. “Als ze met traangas beginnen, wil je voorbereid zijn.”

“Als ze denken dat ik mij nog langer naar de absurde regels van deze mondvodmaatschappij ga schikken, denken ze best rap wat anders”, roept Ethan van achter zijn FFP-masker en professionele veiligheidsbril. “Allemaal opgeklopte hysterie. Niets waar mijn immuunsysteem niet tegen kan. Maar even tussendoor, kan iemand even checken of ik mijn gezicht voldoende heb afgeschermd? Zitten de koordjes strak genoeg? Ik heb daarjuist wat gasten zonder zien rondlopen en die gaan daar snel spijt van hebben. Je komt toch wat roekeloze idioten tegen, hoor.”

Toevallig aan het pendelen terwijl een leger antivaxxers de treincoupé overneemt en geen boek om je achter te verbergen? Neem in het vervolg een exemplaar van ‘Kust mijn gluten’ mee, zet ostentatief een raam open en geniet van de rust.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

13 REACTIES

 1. je komt inderdaad roekeloze idioten met waterkanonnen, peperspray ( al dan niet gemengd met t water van de kanonnen , in t zwart verkleed crapuul betaald door de staatsvuiligheid … tegen

 2. School of humanities.

  Alleen een herstel van de machtsbalans zal de Amerikanen uit (de flank van de Sovjet-Unie) het Midden-Oosten houden, met massa’s gecreëerde vluchtelingen.
  Afghanistan, Irak, Syrië (enz. enz.).
  Ondertussen wordt op school wel honderd jaar geschiedenis van de Russen overgeslagen. In Engeland blijft de politiek steken op de Eerste Wereldoorlog. Voor de EU en België is het Karel de Grote (747 – 814, en ‘keizer Karel’ V (1500 – 1558).

  • Bij de Amerikanen blijft de politiek steken in de eerste eeuwen.
   Onderzoek suggereerde dat de meerderheid van de Joden afkomstig is uit het oude Turkije. Ze zouden in de eerste eeuwen bekeerd zijn.
   Volgens dr. Eran Elhaik markeren de dorpen Iskenaz, Eskenaz en Ashanaz in Turkije het thuisland van de Asjkenazische Joden, aan de zijderoute van het Perzische rijk toen.
   Ook wel de Khazar hypothese.
   Elhaik bestudeert onder meer de achtergronden van bipolaire stoornis.

   • De implicatie van de Khazar hypothese is wel dat de Joden niet afkomstig zijn uit Israël (en daar dus ook niet naar teruggekeerd zijn) en is misschien deels daarom een mythe genoemd. De zoektocht naar een nieuwe bakermat is volop aan de gang.

 3. De linkse media zijn opgeschoven naar het rechter pad: 2/3 van de mensen met omnicron hadden eerder covid.
  Robert F. Kennedy jr. heeft bij het protest in Washington tegen de covid maatregelen zijn verontschuldigingen aangeboden voor een vergelijking met Anne Frank.
  Anne Frank zit achter het Joods-Amerikaanse marionettenregime in Oekraïne.

  De Khazar hypothese veronderstelt dat de Oost-Europese en Slavische volkeren allemaal verwant zijn aan de Joden al dan niet bekeerd.

  • Hoe zou je het vinden als Limburg zich ineens bij Duitsland zou aansluiten omdat ze daar rijker zijn of zo? En daarna worden we door de VS afgeperst omdat ze in Limburg een heel andere taal spreken? Maar wat zeg ik, zo zit België toch in elkaar. Alleen hier waren het de Fransen die hele stukken land, meer dan de helft, op een linke manier afpakten, die nu de ethiek bepalen van de EU. Bepaalde karaktertrekken gaan niet meer weg, ze zijn het loon voor verraad.
   Brussel.
   Later zullen de verhoudingen weliswaar veranderen, maar dan is ze hun taal afgeleerd en de rest vergeefse moeite. Zo ontstaat het minne karakter.

   Een nieuw aspect. Van tevoren kleuren wij ‘antiracisten’ op de school for ‘humanities’ de plaatjes voor hen langs etnische lijnen in. Wij bepalen naast de taal de kleur.
   Het resultaat is wel dat je je steeds beter in kan beelden wat voor problemen de Duitsers hadden.

   De burgemeester van Kiev, bokskampioen die in Duitsland woonde, beklaagt zich erover dat Duitsland als enige geen militaire steun wil geven: ‘Willen ze soms kussens sturen?.’ Zo begon ook de Tweede Wereldoorlog met de Joden. Erin gestonken.

Een reactie achterlaten