do 30 maart 2023

Boris Johnson ontkent dat hij aandacht wil afleiden en verklaart oorlog aan de maan

BUITENPARKING – De Britse premier Boris Johnson zit in nauwe schoentjes na het uitlekken van meerdere lockdownfeestjes in en rond zijn ambtswoning. Toch wil de flamboyante conservatief niet weten van opstappen en ontkent hij dat hij het Britse parlement en electoraat probeert af te leiden door plots met allerlei absurde voorstellen te komen. Kort daarna verklaarde Johnson formeel de oorlog aan de maan.

“Kwatongen beweren dat ik tot alles in staat zou zijn om maar niet over bepaalde dingen te moeten praten”, verkondigde een duidelijk zenuwachtige eerste minister eerder vandaag in Westminster. “Die is goed. Alsof ik zo’n gewetenloze populist ben zonder enige zin voor aansprakelijkheid of proportie. En dat terwijl ik het Britse volk probeer te beschermen tegen een gigantische rots die al miljoenen jaren gevaarlijk dicht rond de aarde cirkelt. Maar dáár praat niemand over.”

Waarom Johnson precies nu een militaire aanval op de natuurlijke satelliet wil lanceren is niet geheel duidelijk, maar volgens anonieme bronnen binnen 10 Downing Street zou de premier vorige week Don’t Look Up gezien hebben en doorheen de film “als een bezetene” notities hebben genomen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  1. Hij kan bij alexandrine van Brakel in de leer gaan . Die verkoopt hetzelfde soort zever , maar dan politiek correct verpakt , en dus in de smaak bij de hoernalisten .

  2. De moraal zoekt steeds spijkers op laag water naarmate die te midden van totale corruptie op alle niveaus al weg is, het is een vorm van fundamentalisme van de kleine kip die een graantje meepikt. Bescheidenheid.
    Weer uit afgunst dezelfde gelijkheid richting de debiliteit, het overkwam de spindoctor van Boris Johnson, Dominic Cummings toen hij gedurende de lockdown met de auto naar zijn moeder ging. Het soort reden dat de UK uit de EU stapte.
    We moeten goed nadenken waar het eigenlijk over gaat.
    Waar nu wel de aandacht van afgeleid is, is de glanzende reputatie van het koningshuis en de koningin en een feest tijdens de begrafenis van haar man vooral nu haar ‘pedofielenzoon’ met zijn briljante opvoeding zwaar in de shit zit. Zo zit de politiek gebaseerd op taboe in elkaar.

  3. Wat de meeste mensen filosofisch aangelegd als ze zijn kennelijk niet doorhebben is dat de soort edele retorica in het dagelijks leven al halsoverkop is toegenomen. Wie dicteert de trend?

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: