wo 12 juni 2024

Twitteraar gelooft niet meer in Willem Engel: “Ik zie hem niet, dus hij is er niet”

BUITENPARKING – Willem Engel, de Nederlandse complotdenker en dansleraar, is tot nader orde zijn Twitter-accounts kwijt. Het sociale medium schorste hem na een zoveelste uitspatting. Voor Jacco (27), zelf een verwoed complotdenker en corona-ontkenner die voornamelijk op Twitter actief is, is dat bewijs genoeg dat Engel niet bestaat. “Ik kan hem nergens zien. Dan weet ik genoeg.”

“Mijn regel is altijd simpel geweest: als je geen corona kan zien, bestaat het ook niet. Dan maken ze ons wat wijs. Wel, als kritisch ingestelde en wakkere burger moet je consequent zijn. Iedereen praat maar over die kerel, maar zijn account kan ik al uren nergens vinden. Dan weet je genoeg. Weer allemaal leugens. Er is nooit een Willem Engel geweest. Stop de waanzin!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

13 REACTIES

  1. Social media zijn betrouwbaar.
    Ik had het met de diplomaat over Kazachstan en Rusland waar hij jaren gewerkt had.
    Hij kende daar iedereen, de Russen zeiden later dat ze weten wie hij is, ze hadden een filmpje gezien met hem erop in Kazachstan. Hij werd niet uit de weg geruimd.
    Hij is bezig met een boek. Ik zei mensen vertrouwen je niet en zichzelf ook niet, je moet ze geruststellen en jezelf blootgeven, vertel ze dat je als kind seksueel misbruikt bent dan vertrouwen ze je dat je niets achterhoudt. Anders denken ze dat je ze in de maling neemt.
    Zij weten het tenslotte beter.

  2. Ik ben theosoof, dat ontstond als tegenreactie op spiritisme, of mediumschap (media), het ‘channelen’ van overleden geesten uit de lagere astrale wereld, want daarmee zou de verdere evolutie van zowel de overledenen als die van de channeler zelf tegengehouden worden. Want enkel laag ontwikkelde zielen, of hun schil (van het astraal lichaam zonder bewoner) die extreem gehecht zijn aan de materie en niet los kunnen komen van het graf zijn aan te roepen op social media.

Een reactie achterlaten