wo 24 april 2024

Alleen slechte moppen en valse noten toegelaten aan de feesttafel: “Anders valt u onder cultuur”

BINNENPARKING – Eindelijk is het zo ver en kan de kerstvakantie van start gaan. Overal in het land zullen families en vrienden samenkomen om kerst en nieuwjaar te vieren. Toch kan u maar beter opletten, zodra de nieuwe coronamaatregelen ingaan. Wie een mop vertelt die te grappig is of meerdere kerstliedjes consequent toonvast meezingt, riskeert een zware berisping. “Dan valt u onder cultuur“, bevestigt het kabinet van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). “En dat kan nu allemaal even niet.”

“We hopen dat de Vlaming zich aan de regels houdt om de omikron-variant snel de kop in te drukken”, aldus de woordvoerder van Jambon, die tevens minister van Cultuur is. “De moeilijke keuzes die we net hebben moeten maken vragen dan ook discipline. Als de theaters dichtgaan, kunnen we ook thuis best niet te cultureel gaan doen. Zingen mag, maar hou het vals en amateuristisch. Dat goede voorbeeld heeft de minister zelf nu wel duidelijk gegeven.”

Het beleg houdt van cultuur. U ongetwijfeld ook. Vergeet uw stem niet te laten horen om de financieel meest getroffen sector te blijven ondersteunen en vul al die prachtige, gezellige en uitstekend verluchte zalen weer zodra het kan. Vrolijk kerstfeest xxx

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. De mensen worden gedwongen tot eenzaamheid om zelfstandig te kunnen nadenken wat ze in de soep zijn verleerd. Als je ware aard te laat naar boven komt spontaan de misdaad naar buiten die er al inzat.
    De reden dat mensen alleen nog tegen grapjes kunnen is hun dubbelzinnigheid als statuut.
    De reden dat ze geen vergeving krijgen is hun zekerheid gebaseerd op hun eigenwaan waar ze niet meer vanaf kunnen komen, dat is namelijk inherent aan diezelfde zekerheid. Je gaat alléén dood.

Een reactie achterlaten