di 30 mei 2023

Kerstshoppers opgelucht dat hun gezondheid niet langer door eenzame bioscoopganger bedreigd wordt

POLITIEK – Het Overlegcomité heeft alweer een aantal moeilijke knopen doorgehakt. Zo worden de meeste binnenhuisactiviteiten verboden en kan vooral de cultuursector – met haar theaters en bioscoopzalen – de deuren sluiten. “Radicaal, maar nodig”, vinden kerstshoppers Vanessa en Yeroen, die zich weer een pak veiliger voelen op een bomvolle Antwerpse Meir.

“Het is zeker niet gemakkelijk voor die mensen”, beseft het druk winkelende koppel, dat ook morgen de winkelstraten en wintermarkten zal afschuimen op zoek naar een hoop gadgets en andere veel te dure spullen waar absoluut niemand wat aan heeft. “We zouden sowieso zijn blijven komen, maar je voelt je toch een pak beter beschermd wetende dat er geen roekeloze theaterbezoekers en solitaire cinemafreaks het virus in circulatie houden. We zijn blij dat de overheid toch aan ons gedacht heeft en daar drinken we straks zeker nog eentje op in een vijftal gezellig drukke cafés.”

Nog leesvoer nodig voor het nieuwe jaar? Bekijk het gloednieuwe Kust mijn gluten van onze hoofdredacteur en haal Het beleg in huis. Fijne feesten aan alle lezers xxx

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: