vr 23 februari 2024

Bart De Wever plots voorstander van gascentrales nu blijkt dat Land Invest er wel een paar wil bouwen

STAD – Tot voor kort was Antwerps burgemeester en N-VA-kopstuk Bart De Wever niet te spreken over de geplande kernuitstap, die gedeeltelijk door gascentrales zou moeten worden opgevangen. Toch lijkt er plots een nieuwe wind door het Schoon Verdiep te waaien nu blijkt dat Land Invest Group van ontwikkelaar Erik Van der Paal “er eventueel wel een paar wil bouwen.”

“Mijnheer De Wever is nooit tegen gascentrales geweest”, legt woordvoerder Johan Vermant uit aan de pers. “Dat zijn weer linkse fabeltjes van de verzuurde oppositie. En die vermeende ommekeer heeft zeker ook niets te maken met de grillen van bepaalde vastgoedmagnaten die ook totaal geen politieke druk op het stadsbestuur uitoefenen door met riante sommen geld te staan zwaaien. Ik wil daar zelfs aan toevoegen dat de burgemeester al voor de switch naar gas was lang vóór Vivaldi. Maar dat zullen jullie wel weer helemaal anders gaan framen, natuurlijk.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: