wo 12 juni 2024

Antwerpenaar opgelucht na akkoord schepenwissel: “Mijn belangen zijn weer goed verdedigd”

POLITIEK / STAD – Wie de laatste weken wakker heeft gelegen van de stoelendans binnen het Antwerpse schepencollege kan weer op de beide oren slapen. Willem-Frederik Schiltz (Open VLD) wordt dan toch geen schepen in de koekenstad. Die beslissing werd vandaag gecommuniceerd en ook al zullen de meningen zoals gewoonlijk fel uiteenlopen, kan de Antwerpenaar weer opgelucht ademhalen. We spraken met Bert-Jan (35) uit Wilrijk, die blij is dat het bestuur toch maar weer in zijn belang opgetreden heeft.

“Dit is inderdaad een kwestie waar ik als doodgewone burger op zijn zachtst gezegd maniakaal mee bezig ben geweest”, getuigt de ICT-medewerker bij een middelgroot havenbedrijf. “Je merkt dat Bart De Wever en zijn entourage na het zoveelste schandaal eindelijk met mij als eenvoudige kiezer inzitten en uitsluitend handelen met mijn welzijn in gedachten. Misschien hebben ze daar hun eindeloze machtsspelletjes en kinderachtige populariteitswedstrijdjes dan toch finaal uitgevochten. Het siert hen. Doe zo voort!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten