zo 25 februari 2024

Mama die niet wil dat zoontje mondmasker draagt nu al bezig aan Spidermankostuum

BINNENPARKING – Steeds meer ouders lijken zich te verzetten tegen de mondmaskerplicht voor kinderen vanaf zes jaar en dreigen zelfs hun oogappel van de schoolbanken weg te houden en tijdelijk te homeschoolen. Zo sprak onze reporter met Jade (32), een zelfbewuste mama die haar zoontje Lio (9) wil beschermen van wat ze een “muilkorf” noemt. Veel tijd had ze echter niet, want ze knutselt nu al aan het Spiderman-kostuum dat Lio in de weken voor en na carnaval vrijwel constant zal willen dragen.

“Wat doen we onze kinderen toch aan?” vraagt Jade zich af, terwijl ze de laatste hand legt aan het iconische masker waarmee haar kleine bengel zich volledig onherkenbaar zal kunnen maken. “Kinderen moeten elkaars gezicht kunnen zien. En ze haten het als ze zich plots moeten verkleden zonder uitleg. Gelukkig weten wakkere mama’s en papa’s wel beter dan hun kind achter een lap stof te steken. Zo, en nu moet ik echt verder doen want mijn jongste van drie wil per se kerst kunnen vieren als Deadpool.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  • De reden dat mensen willen sterven is denk ik dat de meesters onsterfelijk zijn. Hoe kun je bewijzen dat ze onsterfelijk zijn? We leven niet lang genoeg om het aan te tonen, en de onsterfelijkheid via het reageerbuisje is een ernstige beperking. Het blijft een reactie en bovendien een dodelijk saai vooruitzicht. Toch doet iedereen zijn voordeel met de meester, en waant zichzelf onsterfelijk door mechanische methoden: nog doodser. Ze comprimeren de eeuwigheid in de capsule van hun aardse lichaam, en willen zo bestaan door consolidatie van het hier en nu, en dat is precies waarom ze stilstaan. Want de wet van karma is de wet van verandering, die goeddeels op een veel langere termijn uitwerkt. Dus de continuïteit van de eeuwigheid bestaat niet voor de aspirant. Weten de meesters alles? Nee, ze leven met de kansen die ze neerleggen van dag tot dag die steeds (door hun eigen toedoen) veranderen. Een aantal dingen staan vast, maar zelfs de mineralen kunnen niet bestaan zonder de meesters. En zelfs de beweging van de planeten en de zon wordt bepaald door een vorm van menselijk toedoen.

 1. Ik kreeg weer een mail.

  Zoon van mijn vriend kreeg halfzijdige gezichtsverlamming bij 2e vaccinatie Pfeizer, hij was vooraf gewaarschuwd door ons, maar hij is jong en heeft een eigen mening, hij reist internationaal voor zijn werk/onderzoeken. Dit is al in de alternatieve media geweest en opgegeven als vaccinatieschade bij meerdere instanties. De verlamming is bij hem weggetrokken maar dan heb je geluk gehad. En als de pillen van de neurologen geld opbrengen, na 2,5 weken, dan kunnen ze niets anders zeggen dan nu kunnen wij niets meer voor je doen, de pillen mag je dan niet verder slikken omdat die te zwaar zijn voor je organen! Het medicijn was een soort prednison, dat wordt al jaren gegeven, het was een nieuwe versie ervan. Het was aan het einde van die kuur nog helemaal niet weg. Dan zeggen ze: we kunnen niets meer voor je doen, want zo heel veel kunnen ze nou ook weer niet. De neurologen hadden nog geen systeem om het als vaccinatie schade op te geven, dat was ook te moeilijk voor ze. Heel veel bijwerkingen worden niet opgegeven.

 2. Als iets essentieel het algemeen belang dient, houden ze het geheim om mij persoonlijk te beschermen. Als iets persoonlijk is kletsen ze het door zelfs zonder hun mond open te doen. Ze weten het verschil al niet meer tussen privé en publiek, dit is ook zo bij de hoer.

 3. Ik zei tegen Wilma afwachten maar of je aan de goede kant staat. Ze werd fanatiek, en zei dat moet jij zelf ook. Dan als je fout zit gaan ze democratiseren, en daarna mondialiseren, dat is al zo ver gegaan dat iedereen fout zit. Uiteindelijk ben ik het steeds weer die alleen maar fout zit, zo zit de eigenwaan in elkaar. Als ik maar toegeef dat ik de duivel ben, en zo zit de duivel in elkaar.

  Deze mensen zijn steeds de gevolgen van hun eigen foute boel aan het bestrijden.

  Ik zei al tegen verschillende mensen: ‘Dan moet je het maar met de dokter uitzoeken.’

 4. Nu zijn we vele jaren later
  En hebben nog een sterke band
  Want moederliefde is voor altijd
  En overal tegen bestand
  Dus laten we nu genieten
  Ik sla m’n arm om je heen
  Want lieve moeder wees maar zeker
  Ik laat jou nooit meer alleen

  Dennie Damaro

 5. Londen.

  Post-Pandemic Stress Disorder (PPSD) heet de nieuwe psychiatrische stoornis om van de complicaties ten gevolge vaccinatie af te zijn. De groep die het meest bloot staat aan het risico van hartklachten is tussen de 30 en 45 jaar. Zelfisolatie speelt een rol bij de aantallen die thuis met hartklachten sterven.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: