wo 12 juni 2024

Seppe en Matisse blij dat ze eindelijk mondmasker mogen dragen zodat papa even laat op café kan blijven gaan

STAD – Het Overlegcomité is er dan eindelijk uit. Er komen weer een aantal verstrengingen van de coronamaatregelen om een ongeziene piek aan besmettingen en opnames te temperen. Een van de nieuwe regels wordt de mondmaskerplicht voor kinderen vanaf zes jaar. De horeca blijft dan weer gewoon open tot 23u. Kleine Seppe (8) en Matisse (6) uit Deurne zijn verheugd dat door hun inzet en overgave papa Willem toch even laat in de kroeg kan blijven hangen.

“Mijn broer en ik zijn echt superblij dat we ons op deze manier voor de maatschappij kunnen inzetten”, vertelt een trotse Seppe. “We zaten toch al even in quarantaine omdat er corona was op school. Daar moeten we nu gewoon door. En zo kunnen de belangrijkste dingen toch gewoon normaal blijven doorgaan, zoals papa die met zijn maten kan blijven pintjes drinken, dan zingend thuiskomt en heel de volgende dag naar frietjes ruikt. Daar doen we het voor, zegt mama.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Aan de orde is de hiërarchie van belangrijkste Europese landen met Frankrijk aan de leiding en Duitsland erna. Ursula von der Leyen (voorzitter van de Europese Commissie) die al langere tijd aan bloedarmoede lijkt te lijden pleit nu als schoothondje van de Franse Christine Lagarde (Europese Centrale Bank) voor standaardisering.

Een reactie achterlaten