do 30 maart 2023

Jan Jambon geflitst terwijl hij nog maar eens zijn kar draait

POLITIEK – Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is mogelijk een paar honderd euro lichter, nadat hij op de snelweg geflitst werd terwijl hij aan veel te hoge snelheid en zonder waarschuwing zijn kar besloot te draaien. De minister is zich echter van geen kwaad bewust en geeft aan dat hij altijd al in die richting aan het rijden was.

“Ik snap het probleem niet”, klaagt Jambon. “Mijn chauffeur kan bevestigen dat we al die tijd al de rijrichting respecteerden en helemaal niet tegen de stroming inging. Dat ik dan plots een radicale, paniekerige ommezwaai zou bevolen hebben om mijn eigen hachje te redden is sterk overdreven. Het was hoogstens een lichte bijsturing.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: