do 21 september 2023

PostNL ontdekt dat arbeiders rechten hebben: “Wat verzinnen ze morgen weer?”

BINNEN- EN BUITENPARKING – Nadat arbeidsinspectie bij drie filialen van het Nederlandse PostNL binnenviel om wantoestanden en schendingen van het arbeidsrecht te constateren, valt de directie van het bedrijf uit de lucht. Daar reageert men verbaasd op aantijgingen van zwartwerk en andere inbreuken. “Arbeidsrecht? U bedoelt rechten van arbeiders? Ja, wat zullen jullie morgen verzinnen?”

“Uiteraard betreuren we iedere overtreding van die zogenaamde wetten en plichten naar onze werknemers toe”, klinkt het vanop de hoofdzetel in Den Haag. “Maar loopt dit niet een beetje uit de hand? Hoe kan je straks nog fatsoenlijk spotgoedkope werkkrachten exploiteren en monsterdividenden aan je aandeelhouders uitkeren als we al gaan lopen zeiken over absurditeiten als minimumlonen en correct uitbetaalde overuren? Nou, veel woker hoeft het voor ons niet meer te worden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: