wo 22 mei 2024

Antivaxer gelooft niet meer dat hij in Brussel is gaan betogen nu mainstream media dat bevestigen

BINNENPARKING – Rond de 35.000 betogers kwamen gisteren in Brussel op straat tegen de zogenaamde “pasjesmaatschappij” die volgens hen via het Covid Safe Ticket en andere coronamaatregelen wordt ingevoerd. Daar liep ook Danny (47) uit Zwevegem bij. Dat dacht de man zelf althans, tot hij zichzelf in de “mainstream media” zag staan. “Allemaal gelogen dus. Ik kan daar onmogelijk geweest zijn.”

“Het is echt verontrustend hoe realistisch dat lamestream spelletje geworden is”, getuigt de West-Vlaming die gelooft dat vaccins deel uitmaken van een schadelijk plan van de overheid om de bevolking te vergiftigen. “Ik was echt overtuigd dat ik gisteren mee ben gaan protesteren. Ik heb zelfs het treinticketje nog. Maar als de maoïsten van de VRT en de vuile, slaafse Bill Gates-lobby van DPG Media mij al begint te photoshoppen, dan moet ook die herinnering wel ingeplant zijn via 5G, chemtrails of desnoods radioactieve postduiven. Nergens zijn ze nog te beschaamd voor. Wat zal het morgen zijn?”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Terwijl corona de gelijkheid moet versterken, gebeurt het tegendeel. Want het is het zwaard des onderscheids dat de ene deel van de mensen omlaag brengt en het andere omhoog. De gevaccineerden zijn de massa of het deel dat definitief verder omlaag gaat, een neiging waar ze hun vatbaarheid in de broeierige damp van de poel van de duisternis in de eerste plaats al aan te danken hadden. Het is het deel dat begint te schreeuwen als je fietslicht in de schemer nog niet aan staat, en dat de gezonden(en) vervloekt. De gezakten zijn ook wel het ongure type matennaaiers en blowers die als je in hun blikveld komt agressief worden alsof je hen aanvalt omdat je ze ‘aankijkt’ (‘wat moet je’; ze voelen dan pas hun minderwaardigheid zonder het goed te beseffen). Hun agressie is louter ontleend aan het feit dat ze een spuitje hebben gehad; dit is hun niet eerder aangesproken moraal. In de Bijbel worden ze ook wel genoemd de krachten van het kwaad.

Een reactie achterlaten