di 7 februari 2023

Lompe studente loopt weer met onzedig lijf tegen uitgestoken hand van onschuldige man aan

BINNENPARKING – In een Gents café deed zich gisterenavond opnieuw een geval van grensoverschrijdend gedrag voor. Zo liepen er meerdere meldingen binnen van een jonge, onzedige studente die “herhaaldelijk” met haar lichaam tegen een vermoedelijk onschuldige man aan zou geschuurd hebben. De man ontving al talloze steunberichten, terwijl de vrouw wordt vastgehouden in een plaatselijk politiekantoor, waar ze verder verhoord en geslutshamed wordt. Dat bevestigt ook Stad Gent, dat dringend werk wil maken van een ontradingscampagne gericht op onzedige vrouwen met een slechte coördinatie in het uitgaansleven.

“We willen niemand met de vinger wijzen”, klinkt het op het stadhuis. “Maar met al die meldingen die binnenkomen moet je toch wel erkennen dat er steeds een gemeenschappelijke factor is, namelijk één of andere schaars geklede slet die met haar lompe kont of decolleté tegen elke mannelijke voorbijganger blijft aanlopen. En dat kan niet meer. We zullen onmiddellijk op scholen rondgaan om jonge meisjes erop te wijzen dat ze straks een verantwoordelijkheid hebben om de boel zedig te houden als ze beginnen uitgaan.”

Verder waarschuwt de politie mannen ook om geen verdovende middelen op zak te hebben op café. “Blijkbaar maken vrouwen er een sport van juist hun glas onder die brave gasten hun hand te houden als ze net hun xtc-tabletje laten vallen. Pas dus op, want dat pilletje krijg je niet meer terug!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

 1. Ik sprak de diplomaat die ik pas ontmoette over de vrouwen die niet te vreten zijn.
  Ik zei dat komt door de platvloerse materialistische visie van, of voorafgaand aan, het feminisme.
  Hij had het over de hoge hakken niet lang nadat hij een balletdanseres had ontmoet.
  Ik zei een echte balletdanseres zal niet op hoge hakken lopen. Eerst oprecht met hoge hakken, dan voorovergebogen met een stok.
  Ik bedacht me echter dat het een van de vormen was van mechanisatie, op seksueel vlak, dat de ordinaire snol de balletdanseres wil imiteren die gracieus zonder ondersteuning op haar teentjes loopt.

 2. Ik word langzaam voorbereid op mijn nieuwe bestaan in Moskou waar de diplomaat bij iedereen bekend is. Hij zei dat de vrouwen daar veel mooier zijn dan het samenraapsel hier. Het is dan onontbeerlijk kennis te nemen van balletdanseressen waar ik regelmatig mee uit zal gaan. Ik ben nu ook mijn boertige manieren al een beetje aan het afleren.

  • Ik moet wel dat bierdrinken (meer een Germaanse traditie) afleren, ook wijn (Frans, voor vrouwen) telt niet mee, ze drinken daar wat pittigers maar het is wel essentieel om aansluiting te krijgen. De diplomaat zei dat Russische vrouwen zich helemaal aan je vastklampen. Ik bedacht me daarbij even, hij zei ze leven minder lang, door de alcohol.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: