za 2 december 2023

Vanaf 2030 verplicht Vlaamse overheid burgers om in de hogere middenklasse te zitten

POLITIEK – Na dagen onderhandelen heeft de Vlaamse regering de klimaatknoop dan toch ontward gekregen en kan milieuminister Zuhal Demir (N-VA) met een gloednieuw plan verder. Concreet kondigt de regering-Jambon een aantal kostelijke maatregelen aan die de Vlaamse emissies fors moeten terugdringen. De voornaamste ingreep wordt allicht een algemene verplichting om tegen 2030 bij de comfortabele, hogere middenklasse te zitten om diezelfde maatregelen zonder morren te kunnen betalen.

“Elk ambitieus plan vergt inspanningen van ons allemaal”, vertelde de minister-president aan de pers. “We zullen dan ook drastisch onze levensstijl moeten veranderen. Vele Vlamingen kunnen zich vandaag geen elektrische auto of peperdure renovatie veroorloven. Dat moet anders. We geven de burger dan ook een klein decennium de tijd om zich tegen dan richting de gegoede klasse op te werken, zodat ons beleid niet langer elitair en wereldvreemd hoeft te zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. De waarheid draait om de angst. Wat ik zeg, wordt dus gezien als een mening. Daaraan wordt ieder nieuwsbericht opgehangen. Als de angst er niet is bestaat de waarheid niet, want dan is niemand geïnteresseerd, dus alles is chantage en dit bepaalt de ratio. Voor mij betekent dit dat alles een leugen is, een verdraaiing van de realiteit.

    Dat de vernietiging van de oerbossen een kwart van overtollig CO2 vormt, betekent dat we extra moeten opletten op de poep.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: