zo 23 juni 2024

Antwerpenaren eisen dat storm terugkeert en nieuwbouw aan Het Steen in de Schelde waait

STAD – De provincie Antwerpen ging gisterenavond gebukt onder hevig stormweer. Op meerdere plaatsen werden bomen uitgerukt en zelfs enkele vrachtwagens omgegooid. In de stad Antwerpen reageren bewoners dan weer teleurgesteld. Ze eisen dat het stormweer meteen rechtsomkeer maakt en de nieuwbouw aan Het Steen omver komt blazen.

“Wat heeft een mens in godsnaam aan zo’n kloteweer als het dat gedrocht laat staan?” vraagt sinjoor Eddy (65) zich af. “Voor mijn part had de kathedraal in ‘t Scheldt kunnen liggen, zolang die grijze blokkendoos er maar mee in was gevallen. Nutteloze storm van kust mijn gat.”

De architect van het controversiële onthaalgebouw reageerde dan weer opgelucht dat zijn creatie overend is gebleven. “Mensen hebben tijd nodig om het pand te leren appreciëren. Maar de bemanning van het ISS ruimtestation heeft mij al persoonlijk laten weten dat het vanop 400 kilometer hoogte best meevalt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

 1. Ik kwam eens iemand tegen die 25 jaar op een wachtlijst had gestaan voor een appartementje. Hij was heel blij.

  Asielzoekers 1 dag met een baan. Omdat die mensen nog echt willen werken.

  Bovendien, moeten er huizen gebouwd worden die rendabel zijn, en daar zijn bewoners voor nodig.

 2. Een Afrikaanse immigrant die niets had en een teer lichtblond meisje ontmoetten elkaar via mij. Ze zagen aan de tafel het contrast van een pikzwarte hand en de andere wit. Ze liepen samen weg, ze waren nu een stel. Ze gingen samenwonen.
  Een paar jaar later werd het meisje als dakloze op straat teruggevonden met een abortus. Ze mocht dan nog van geluk spreken.
  Tegenstanders die elkaar terug kenden uit een getroebleerd land, allebei met asiel, en dagelijks bezig met racisme, die ik zelf allebei vaag kende betichtten mij daarom van verraad. En dit gaat iedere dag door.

  • Als bij het eerste contact geen nuttig gebruik wordt gemaakt van me, gebeurt het nooit.
   Waar voor mij spiritualiteit begint, begint bij de meeste anderen alcohol of wiet.
   Of daarna tot ze dood gaan kunnen ze opscheppen over hun vrouwen die ze versierd hebben. Waar ze steeds meer handigheid in hebben gekregen. Want dat is de enige aanspraak (op vrouwen) die ze hebben, misbruik maken van hun onwetendheid die dan door hen vaak gespeeld moge zijn maar in de gevolgen des te ernstiger is.
   Ze kennen geen andere trucs.

  • Zo zijn de mythen ontstaan van de echte man en vrouwelijkheid die het punt hebben bereikt van de aap die de kern vorm van alle commercialisering, omdat niets gratis is, waaraan hele volkeren ten onder zijn gegaan.

   • De laatste restanten van deze volkeren zijn de doelgroep van corona, die de ethiek in stand houden van deze cultuur. Corona, dat anders dan de populaire opinie dat wil net als aids gebaseerd is in hetzelfde misbruik.

Een reactie achterlaten