ma 25 september 2023

Gilles De Bilde geeft voortaan matige commentaar op langdurig zieken tot ze weer werk hebben

SPORT/POLITIEK – De federale regering is bereid ver te gaan om langdurig zieken te activeren. Dat geeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) zelf aan door extra maatregelen aan te kondigen die het mensen zo moeilijk mogelijk dienen te maken om niet aan de slag te gaan. Naast een klein leger aan begeleiders wordt nu ook ex-voetballer en sportverslaggever Gilles De Bilde opgetrommeld om non-stop hoogst irritante commentaar te leveren op wie langtijdig thuis zit. Tot ze weer aan het werk gaan tenminste. “Een poging van de laatste hoop”, beseft ook de minister.

“We hebben gemerkt dat Gilles als commentator een bepaald effect heeft op de luisteraar”, bevestigt een woordvoerder van het ministerie. “Zo’n ergernis zagen we zelfs nooit bij Frank Raes of Dirk Deferme. Zijn continue stroom aan platitudes en overdreven negatief gezeik zet zelfs de meest comfortabele kijker uit de zetel om prompt naar de radio te switchen. Die hemeltergende zaagspannerij mag hij nu op de inactieve bevolking loslaten. Binnen de maand zitten we aan 80 procent tewerkstellingsgraad.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: