vr 19 april 2024

Schandalig: Venus nog steeds onbewoonbaar voor cismannen

WETENSCHAP – Ons zonnestelsel is dan misschien wel divers, maar het blijft allesbehalve inclusief. Dat blijkt een nieuwe studie die bevestigt dat Venus, de zusterplaneet van de Aarde, nog altijd onbewoonbaar is voor cisgender mannen. NASA en het Europese ESA spreken over “confronterende cijfers”.

“In een tijd waarin minderheden hier op aarde steeds assertiever hun hokje opeisen en zich tegen de mainstream verzetten, zien we dat het universum daarbuiten nog een veel radicalere koers vaart”, constateren wetenschappers in het Amerikaanse Houston. “Zo heeft men buiten onze eigen planeet nog geen enkele andere gevonden waar cismannen zich welkom kunnen voelen zonder onmiddellijk te imploderen, bevriezen, stikken of verdampen.”

“Wat Venus betreft, kan je echt wel van een openlijke vijandige omgeving spreken waar je als cisman nog geen seconde in leven blijft. Bij 480 graden Celsius heb je niet eens de tijd om even je draai te vinden, laat staan je als Ally te profileren. Hoe woke kan je zijn als er continu zwavel op je kop neerregent? Dat is pas een toxisch klimaat. Misschien moeten al die FLINTA-mensen daar eens even bij stilstaan vooraleer ze Kevin, Jasper en Bilal de deur wijzen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Diego zat kort voor hij in de gevangenis kwam in zijn naakte piemel achter een zwarte vrouw aan blijkt nu.
    Ik wist nog niet van de ernst van het vergrijp, en dat er sprake was van racisme.
    Hij zit nu achter slot en grendel.

Een reactie achterlaten