wo 12 juni 2024

Vanaf nu krijgen leerkrachten jaarlijks voucher om zichzelf aan voordelig tarief in de bloemetjes te zetten

POLITIEK – Het was vandaag ‘Dag van de leerkracht’ in de Vlaamse scholen en ondanks het druilerige weer, werden de talloze lesgevers gevierd met een ontbijt, receptie of andere verrassing. En terecht.

Daar hielp ook onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) bij, die ondanks de nakende 100 miljoen aan besparingen toch een aantal willekeurig uitverkoren docenten trakteerde op een kortingsbon bij hun plaatselijke florist. “Zo kunnen die hardwerkende mensen zich aan een schappelijk prijsje toch maar verdiend in de bloemetjes zetten”, klinkt het. “Waardering staat centraal in mijn beleid.”

“Dat vouchersysteem gaan we naar volgend jaar toe ook uitbreiden“, belooft Weyts in dezelfde adem. “Zodat de scholen die dag geen zotte kosten meer hoeven te maken en iedereen zichzelf kan trakteren op een oververdiende en betaalbare bloemekee van bij een bloemist of tuinbouwbedrijf naar keuze. En wie weet kan daar op termijn misschien wel een klantenkaart van de Rituals bij.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

 1. Nadat Diego naar de kerk was geweest, is hij opgepakt en in de nor gezet.
  Hij had de bloemetjes buiten gezet. Hij had ook geprobeerd in de achtertuin van zijn ex-vrouw het schuurtje open te maken.
  Hij was ook bij een vriend geweest, schijnbaar via wie hij zijn Mercedes had verkocht.

  Er waren vuurwapens gevonden.
  Iedereen probeert de zaak te reconstrueren, en ook zijn hele leven.
  Lia in de rolstoel zei dat ze onderdak voor hem had.
  Na enkele dagen vroeg ik bij iemand na of het klopte dat hij onderdak had. Die zei ja, in de nor.
  De middenstanders vulden aan dat ze een semiautomatisch pistool hadden gevonden.
  Het zou in de krant hebben gestaan.

Een reactie achterlaten