do 23 mei 2024

Jong koppel experimenteert met BDSM door samen energiefacturen te lezen

BINNENPARKING – Het is niet altijd evident om het vuur in een relatie flakkerend te houden. Dat beseffen ook Mike (24) en Yolijn (23) uit Ramsel, die al op jonge leeftijd zijn gaan samenwonen en er alles aan doen om de dagelijkse sleur op veilige afstand te houden. Deze week waagden ze zich voor het eerst aan BDSM door samen uitgebreid hun energiefacturen door te nemen.

“Ik merkte dat we iets nieuws nodig hadden”, vertelt Yolijn. “Gewoon een spannende impuls of zo. En dat kon van alles zijn. Wel, zowel Mike en ik worden best opgewonden van het opzoeken van pijngrenzen. Blijkbaar hebben we allebei een uitgesproken sadomasochistische kink. Meteen naar zo’n club gaan leek ons wel een brug te ver. Gewoon samen een uurtje naar onze rekeningen staren doet eigenlijk al wonderen tussen de lakens.”

Ook Mike is enthousiast over het nieuwe ritueel. “Ik had eergisteren een rotdag op het werk en toen ik thuiskwam, had Yolijn een opengescheurde envelop van Luminus aan de trap gelegd. Ik werd prompt zo geil als een otter en spurtte naar de slaapkamer om samen te lezen hoe hard het systeem ons neukt nog voor wij hetzelfde kunnen doen. Ik kan niet wachten tot de aardgasfactuur komt. Daar pak ik zelfs een dag onbetaald verlof voor.”

“Soms is het wel heftig“, waarschuwt het koppel zoekende koppels met gelijkaardige turn-ons. “We hebben een variabel contract en dan swingen die emoties al eens de pan uit. Ons advies is dan ook: spreek een safeword af. Bij ons is dat verhoogd voorschot. Dan weet de ene dat het voor de andere allemaal wat te snel gaat en dan kan je best even wat kalmeren en Netflixen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten