di 30 mei 2023

Gert Verhulst ontroerd door massale steun: “Even stond ik daar alleen met mijn miljoenen en vrijblijvende media-aandacht”

STAD/CULTUUR – De polemiek tussen showman-ondernemer Gert Verhulst en milieuactivist Anuna De Wever leek even te escaleren, nadat De Wever de topman van Studio 100 verweet als geprivilegieerde “oude witte hetero” zo maar een platform te krijgen om te spreken over een klimaatcrisis waar hij geen expert over zou zijn. De Wever moest het meteen vergelden op sociale media, wat het gezicht van ‘De Verhulstjes’ en ‘Gert Late Night’ toch enigszins troost bood. “Even stond ik daar alleen met mijn aanzienlijk fortuin en constante, verzekerde media-aandacht“, zuchtte de 53-jarige miljonair opgelucht.

“Het was toch even akelig om zo geviseerd te worden”, aldus de steenrijke Antwerpenaar die tegenwoordig zowat alles doet om zijn smoel op televisie te krijgen. “Ik wilde dat kind alleen maar op haar plaats zetten, maar als je dan plots weerwoord krijgt en op je status en privilege gewezen kan worden, lijkt het me toch een gevaarlijke wereld waarin we plots leven. Als oudere, kapitaalkrachtige en blanke cisman ben je daar gewoon amper tegen gewapend.”

“Het werd me daar toch eventjes stil op het jacht“, getuigt Verhulst. “Tot twintig journalisten mij belden voor een uitgebreide reactie, uiteraard.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: