do 29 februari 2024

Ook leerkrachten mogen al beginnen sparen voor gratis laptop van Ben Weyts

POLITIEK – Goed nieuws voor alle leerkrachten en aspirant-didactici die een loopbaan binnen het onderwijs overwegen. Zo belooft Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) gratis laptops en andere voordelen om het beroep aantrekkelijker te maken. We spraken met Tamara (26), die begrepen heeft dat ze best al wat geld opzij zet voor het gratis toestel in kwestie.

“Ik was eigenlijk wat centjes aan het sparen voor een grote reis na al die lockdowns en zo. Maar we weten allemaal dat wanneer Weyts je iets gratis belooft, je best een buffer begint aan te leggen. Het weze zo. Wel hoop ik dat er geen gratis printer bij zit, want dat is weer minstens vijftig euro erbij en zo breed heb ik het al niet.”

Toch blijft Tamara liever positief en beseft ze naar eigen zeggen dat ze niet te klagen heeft. “Ik ben al blij dat hij geen bedrijfswagens begint te beloven. Voor je het weet heb ik drie leningen lopen om voor de klas te staan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: