ma 27 mei 2024

Vanaf september mag je weer in de tuin van de buren om te vragen of zij het nut van die maatregel begrijpen

BINNENPARKING – Vanaf 1 september vervallen heel wat coronamaatregelen. Zo mag je vanaf volgende maand weer gewoon in de tuin van je buren. Dat kan vooral handig zijn voor wie er op zoek wil gaan naar het nut van diezelfde maatregel.

“Mensen die de point van diezelfde regel, die tot en met 31 augustus nog geldt, thuis niet denken te vinden, kunnen straks dus ook bij de buren gaan kijken of ze er daar aan uitkunnen”, specifieert de overheid. “Mocht u nu ook nog eens op zoek zijn naar een bal of kat, maak dan telkens wel een afzonderlijke afspraak en ga dus meerdere keren langs. Als de logica daarachter ook niet meteen duidelijk is, mag u opnieuw even bij de buren gaan vragen of zij er nog een zak van begrijpen, al betwijfelen we dat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten