vr 23 februari 2024

Miranda denkt even dat televisie stuk is tijdens herhalingen FC De Kampioenen omdat er wel degelijk geacteerd wordt

BINNENPARKING – Het was even schrikken voor Miranda (31) uit Zwevezele, die na het VRT-journaal van 19u nog voor de buis zat en plots herhalingen uit het eerste seizoen van  FC De Kampioenen zag passeren. Het scheelde niet veel of ze haalde haar toestel eigenhandig weer uit elkaar. “Er klopte iets niet. Opeens waren die gasten aan het acteren. Acteren, zeg ik u!

“Ik ben toch maar even blijven zitten, maar normaal vond ik dat niet. Semi-geloofwaardige plotlijnen, herkenbare personages en net genoeg overacting om het überhaupt plezierig te houden voor mensen met een normaal IQ. What the fuck gewoon? Ik stond echt op het punt om dat ding uit het raam te gooien of het terug naar Vanden Borre te rijden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: