di 16 april 2024

België belooft landgenoten meteen uit Nazi-Duitsland te evacueren

BUITENPARKING – Ons land zal er alles aan doen om alle Belgen “zo spoedig mogelijk” uit Nazi-Duitsland te evacueren. Dat laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten. Het reageert daarmee “prompt” op de machtsgreep door Adolf Hitler, toen die in 1933 kanselier werd.

“We hebben de meerdere hulpkreten ontvangen en zullen meteen tot actie overgaan”, belooft bevoegd minister Sophie Wilmès (MR). “In dit soort onzekere tijden mag je de mensen niet aan hun lot overlaten. We zouden eerder gehandeld hebben, maar er moesten eerst nog een paar puntjes op de i gezet worden. Vanaf morgen gaan we iedereen die er nog vastzit halen, zonder excuus.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

 1. Lgbtq is een directe voortzetting van de positie van de vrouw in Afghanistan, bedoeld als legitimering, die er nog niet was, van de bezetting door de VS, en de ‘bevrijding’. De operatie onder het mes op de tafel is de moderne variant van seks. De mensen zijn hier al zo ver dat ze met hun voorkant hun achterkant bestrijden, ze zijn als iemand die met zijn rechterarm zijn linkerarm afhakt.
  Er zijn allerlei vormen van discriminatie waar nog geen duidelijke politieke term voor is, omdat het altijd plaatsvindt op dat ongedefinieerde vlak van de ziel waar de ware aard van mensen ontstaat. Immigratie is een gevolg van de leegte op dat vlak waardoor er veel meer vormen van discriminatie zijn ontstaan.

  • De positie van de vrouw in Afghanistan.

   Ik zou er niet aan begonnen zijn met al die vluchtelingen. De westerse vrouw is er veel slechter aan toe. Over mannen spreek ik al niet. Het is dieven en dierenvrienden. Al hebben ze het misschien niet door. Dat is het hoofdonderdeel van de malaise.

 2. Er zijn drie kosmische stralen die alles bepalen wat op aarde verschijnt.

  1. macht wil.

  2. liefde wijsheid.

  3. actieve intelligentie.

  Ze zijn de drie-eenheid van de christenen.

  All stralen (7 in totaal) zijn afgeleiden van de 2e straal waarop ons zonnestelsel staat, dat het tweede is in een serie van drie. Het eerste zonnestelsel stond op de derde straal. En de meesters van het linkerpad, de heren van de vorm, ‘de krachten van het kwaad’ zijn hiervan het voortbrengsel. Ze zijn zeker zo intelligent als de meesters van wijsheid maar missen de liefde.

  Drie politieke stromingen vertegenwoordigen grofweg de drie stralen.

  1. fascisme.

  2. democratie.

  3. communisme.

  God is de eerste straal, de mensheid de derde, de meesters van wijsheid de tweede.

  Het leven op aarde en de evolutie zijn de uitdrukking van een Plan, waarin niet ligt besloten dat alle landen democratieën moeten zijn.

 3. Wat mensen liefde noemen hebben ze meestal niet aan zichzelf te danken. Het is idealisme.

  Daarom zijn er zo veel romans geschreven, en bestaat er zo ontzettend veel bijgeloof op dit vlak.
  Wat hier ontstaat ontstaat ‘per toeval’, en het komt van mij terwijl mensen alles en iedereen proberen krampachtig te beheersen bijvoorbeeld via hun goede geur terwijl ze een kwade geur (dat is een geur van kwaadheid) verspreiden. Hierdoor ontstaat ook het bijgeloof bij veel mensen op medisch vlak, de gezondheid, die rücksichtslos is uitgebuit, die zelf de problemen veroorzaakt die ze bestrijden en waarmee ze iedereen tot ziekte (en behandeling!) dwingen, de stress door competitie die hen vernietigt.

Een reactie achterlaten