zo 25 februari 2024

Incapabele overheid verpest genocide door burgers per ongeluk onschuldig vaccin te geven

POLITIEK/WETENSCHAP – Voor wie vandaag had gerekend op massale sterfte door dodelijke inentingen waarmee de overheid haar reeds miljoenen gevaccineerde burgers plande om het leven te brengen, dreigt zich wel eens een anticlimax aan te dringen.

Hoewel talloze zelfverklaarde “wakkere” coronasceptici en antivaxxers voorspelden dat op 11 augustus een fataal mechanisme zou geactiveerd worden dat de ingeënte bevolking moest “microwaven”, lijkt van dat sinistere plan bitter weinig in huis te komen. De enige conclusie: de typisch incapabele politici hebben per ongeluk een medisch verantwoord en onschuldig vaccin toegebracht. Van een te verwachten onkunde gesproken.

“Het is waar”, vertelt een gefrustreerde bron binnen het Ministerie van Volksgezondheid. “Dit had de ideale massamoord kunnen worden, maar er moet het een en ander zijn fout gegaan bij de distributie. Dat krijg je als de helft bij Buitenlandse Zaken op vakantie is en niemand bij de Europese Commissie opneemt na vijf uur. Onze kabinetsmedewerkers klagen dagelijks dat inefficiënte bureaucratie ooit nog hun dood wordt, maar vandaag lijkt dat net omgekeerde. Ach, als iemand onze excuses aan Bill Gates wil overmaken, dan proberen we het bij de volgende pandemie wel gewoon opnieuw.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. “Die is dood.”
    “Ja die dingen gebeuren nou eenmaal.”

    Nadat dezelfde mensen afgelopen jaar bibberend v thuis zaten dat ze er bijna waren geweest, zijn ze weer helemaal de oude.
    Ze gaan er weer des te dapperder tegenaan.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: